DNEVNI HOROSKOP ZA 21. JUN: Devica će dočekati svojih 5 minuta, težak dan za Strelca

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ulazak Sunca u znak Raka u vreme punog Meseca koji je prešao u znak Jarca može doneti nove mogućnosti u okviru privatnog biznisa. Ako planirate da započnete posao sa Rakom, Jarcem ili Vagom, dobićete podršku članova porodice, između ostalog i jednog Bika.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Trudite se da se istaknete u okviru posla koji podrazumeva putovanje ili trgovinu, medije, marketing, umetnosti. Ako ste u emotivnoj ili poslovnoj vezi sa mnogo mlađim partnerom, imaćete priliku da se dogovorite oko nekog novog posla.Možete dobiti povoljnu vest iz inostranstva.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Brinu vas finansije iako verovatno imate neke vanredne prihode ili ste našli način da ih uvećate. Neko s kim ste veoma bliski, moguće prijatelj, rođak ili porodični prijatelj, pomoći će vam da nađete dodatni izvor prihoda. Saradnja sa strancima može biti veoma uspešna.


RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Ulazak Sunca u vaš znak donosi vam entuzijazam i potrebu da se istaknete u poslu. Ako budete želeli da nastavite saradnju sa Ovnom, Lavom ili Škorpijom, bićete u prilici da se dogovorite oko uslova saradnje koji će vam u mnogo čemu odgovarati. Ribe i Bik planiraju da nastave saradnju sa Vama.


LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Sunce u Raku podstiče vašu intuiciju i čini vas sposobnim da se dogovorite sa onima kojima verujete da će vam doneti mogućnost nastavka saradnje sa nekim u koga imate poverenje. Dobijate neke nove prilike da vaši talenti izbiju u prvi plan.Nemojte se previše opterećivati nečim što čujete na svoj račun.


DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Tranzit Merkura, vašeg vladaoca u Blizancima,dobar je za komunikaciju sa vazdušnim i vatrenim znacima. Moguće je da je ono na šta ste dugo čekali. Predstoje vam prijatne vesti posebno od osoba koje su pokušavale i ranije da sa vama uspostave kontakt. Sada će im to poći za rukom.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Moguće je regulisanje statusa na poslu, posebno kada je u pitanju vaš honorar ili ćete doći na ideju kako da poboljšate svoje finansijsko stanje. Neki nov, kreativan posao mogli biste započeti sa osobama koje ne poznajete dovoljno ali koje su vam simpatične.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Pun Mesec u Jarcu i Mars u vašem znaku omogućavaju vam lakšu komunikaciju sa Rakom, Jarcem ili Ovnom.Nemate o čemu da brinete jer je vaš status na poslu manje više siguan, posebno ako radite u medijima. Ne oklevajte u pogledu izlaska sa jednom Vodolijom.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Danas možete biti pomalo uznemireni, nervozni i nestrpljivi. Mnogo toga se odvija drugačije nego što ste mislili. Vaš stalni partner pokazuje nervozu jer je uveren da mu neko radi nešto iza leđa. Imate mogućnost da se sretnete sa Rakom.Tranzit Meseca donosi nove šanse na poslu.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Dobijate dobre vesti od osoba kojima ste dragi i koje žele da vam pomognu da što pre relaziujete svoje zamisli. Kreativna crta vašeg karaktera dolazi do punog izražaja. Nemojte oklevati da pozovete jednu Vagu ili Vodoliju koje misle na vas.


VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Astrološko polje posla je naglašeno tranzitom Sunca, punim Mesecom nego i aspektima koje on obrazuje sa drugim planetama. Iskoristite prilikeke koje vam se ukazuju i pokušajte da se izborite za dobro mesto koje vam pripada. Na pragu ste novih, interesantnih promena.


RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ako ste oduvek želeli da radite na odgovornom mestu, pruža vam se šansa. Neko vas podržava, moguće neka žena koja je svesna vaših vrednosti, ma kog pola da ste. Ako ste muškarac Ribe u zrelim godinama, predstoji interesantan poslovni susret sa jednim Jarcem.

Izvor: Conopljanews

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.