GREŠKE KOJE SE NE OPRAŠTAJU: 4 propusta zbog kojih ćeš dobiti etiketu ‘loš u seksu’

1. Sveznajući maher
Ono što žene najčešće ističu kao veliku manu svojih partnera jest činjenica da ne slušaju, a isti problem dešava se iu krevetu. Stručnjaci navode kako muškarci imaju prevelik ego u najvećem broju slučajeva, pa tako i detalje vezane za intiman odnos uzimaju zdravo za gotovo.

 2. Seks bez zagrevanja
Žene žele predigru! Trenuci maženja i obasipanja poljupcima visoko su na listi prioriteta svih žena koje predigru smatraju jednako važnom kao i sam ljubavni čin. No muškarci taj podatak često zanemaruju, oni to vole brzo i bez uvertire što damama baš i nije po volji. >> 

3. Loša higijena
Pitanje lenjosti kod muškaraca najčešće se očituje iu krevetu, gde njihovi opojni  mirisi za koje smatraju kako su pitanje muškosti ženama nimalo nisu primamljivi. Prizori znojnih muških torza rado su viđeni, ali samo izdaleka ili u filmovima jer žene u krevetu vole mirisno i negovano telo muškarca.

4. Ćuti i radi
Segment ćutanja tokom vatrenih igrica u krevetu jači pol s radošću praktikuje, no ženama to nije po volji.Stoga je vreme da duboke seksi glasove u krevetu jači pol koristi s gotovo jednakim žarom kao i prilikom navijanja.

Izvor: Zadovoljna.hr