Ovo je mesto gde 73% muškaraca žele da imaju seks

Sudeći po novom istraživanju koje je sproveo jedan poznati brend kondoma, 73% muškaraca želi da radi prljavštine dok se tušira.

Iako vođenje ljubavi na podu kuhinje zvuči seksi, više od polovine ispitanih reklo je da je to mnogo manje seksi od akcije pod vodom. I ne samo to, 62% reklo je da bi pre imalo seks pod tušem nego u toaletu aviona!

Zapravo, muška opsesija seksom pod tušem ima smisla. Svakako morate da se istuširate, pa zašto taj zadatak da ne učinite mnogo uzbudljivijim? Očigledno, oni koji su to uradili slažu se da je čar u mestu, pa čak 81% onih koji su imali seks pod tušem žele da ga imaju ponovo!

Istraživači su postavili i pitanje o omiljenom godišnjem dobu kada treba biti nevaljao iza zavese.

Ispostavilo se da 56% njih misli da je leto idealno vreme za akciju u kadi, što daje potpuno novo značenje “vrelom, vlažnom letu”.

Naravno, pošto istaživanje o seksu ne bi bilo valjano bez pitanja o fantazijama o slavnima, naučnici su otkrili da su zvezde koje se najčešće ponavljaju u maštarijama pod tušem Čening Tejtum i Dženifer Lorens. Ipak, ne vidimo zašto biste svoje fantazije o njima dvoma ograničili na kupatilo.

Najvažnije šta treba da zapamtite iz ovog istraživanja je to da vam ne treba mnogo da imate vlažno i divlje leto.

Izvor: Cosmpolitan

Foto: Yayimages/ Ilustracija