"MODELSICA" JE TRUDNA: Čeka blizance sa milijarderom

Ivana, koja se sada bavi dizajniranjem nakita, saznala je da će krajem ove godine na svet doneti blizance, dečaka i devojčicu.

Ponosna buducća mama objavila je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram fotografiju na kojoj je pokazala trudnički stomak, koji, iako je u petom mesecu, nije mnogo veliki.

- Subotnji selfi! Rastemo. Blizanačka trudnoća - napisala je Ivana uz fotografiju.

Iako je mnogima bilo čudno što za više od decenije braka nisu dobili potomstvo, Ivana je smatrala da će se to dogoditi kada bude bilo vreme.

- Kada mi unutrašnji glas kaže da je vreme da se ostvarim u ulozi majke, to ću i učiniti. Nikada nisam pravila velike planove, vodim se izrekom "Pravi planove da ti se Bog smeje" - rekla je pre dve godine bivša "Modelsica".

Ivana je Tomasu sudbonosno "da" izgovorila 2005. godine na Bahamima, a iako uživa u luskuznom životu, nije postala tipicna žena bogataša.

Ona je u međuvremenu završila fakultet za dizajn i njena kolekcija nakita postigla je ogroman uspeh, te se sada može pohvaliti da su joj klijentkinje Uma Turman, Dženifer Koneli, Šeril Kol, Naomi Vots, Sofija Vergara i mnoge druge poznate dame.

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.