PORUKA ZA ŠVAJNIJA: Prestani da gledaš ženu kako igra i uozbilji se!

0

Nije lako Bastijanu Švajnštajgeru na profesionalnom planu… Dok mu u privatnom životu cvetaju ruže, njegova karijera je u velikom padu.

Na “Old Trafordu” se nije proslavio, Žoze Murinjo ga je precrtao, i veliko je pitanje šta će se dalje dešavati. Švajni ne želi da ide iz Junajteda, smatra da u Evropi više neće igrati za drugi tim, ali…

Da se nešto čudno dešava sa Nemcem primetili su i saigrači. Svlačionica Junajteda poslala je jasnu poruku bivšem kapitenu “pancera”: Prestani da gledaš ženu kako igra tenis i vrati se u formu!

Nije tajna da je poslednjih meseci Švajnštajger više na teniskim turnirima nego na fudbalskom terenu. Pomno prati partije Ane Ivanović, a svoju karijeru je potpuno zapostavio.

Engleski “Dejli mejl” tvrdi da su zvezde Mančestera pokušale da mu pomognu, ali da Švajni nije poslušao savet. Pošto ništa nije promenio, Murinjo ga je poslao da trenira sa rezervama.

Kao sledeća destinacija iskusnog veziste pominje se Amerika i MLS liga. Junajted jeste izgubio novac na Švajniju, ali čini se da je najveći gubitnik upravo ovaj fudbaler. Očigledno da je njegova deviza “sve za ljubav”!

Izvor: Blic /Daily mail

Foto: Wikimedia/Public domain

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.