DETALJI JEZIVOG ZLOČINA: Bacio je kroz prozor, jer je branila ćerku

0

Pre jezivog ubistva u Zaječaru, Milen Milenović pretukao pastorku. Marija Ranđelović ima potres mozga i prelom jagodične kosti

TATJANA Ranđelović (43), koju je nevenčani suprug Milen Milenović (31) u ponedeljak u kasnim popodnevnim satima bacio sa prozora osmog sprata zgrade, stradala je jer je pokušavala da odbrani ćerku iz prvog braka Mariju Ranđelović (23) od pomahnitalog očuha. Nakon zločina koji se dogodio u njihovom porodičnom domu, ubica se ubio skokom sa istog mesta.

Kada je policija ušla u stan pronašla je Milenovu i Tatjaninu osmomesečnu ćerku u krevecu i teško povređenu Mariju koja je ležala na podu. Naime, prema saznanjima “Novosti”, Milen je u ponedeljak najpre pretukao Mariju, a Tatjana se umešala da je zaštiti.

Milena je to, međutim, još više razbesnelo, pa je Tatjanu, dok im je beba bila u drugoj sobi, dovukao do prozora i bacio je sa osmog sprata – kaže za naš list izvor iz istrage. – Nakon toga je i sam izvršio samoubistvo.

Čim su komšije prijavile tragediju, policija je ubrzo stigla na lice mesta. Organi reda su ušli u stan, gde ih je zetakao stravičan prizor.

Marija je bila u modricama, brutalno je pretučena – dodaje naš sagovornik. – Ona je odmah prebačena na Odeljenje hirurgije Zdravstvenog centra u Zaječaru. Međutim, sa njom nismo mogli da obavimo razgovor jer ona od zadobijenih povreda nije mogla da govori!

Policajci su pokušali i da uzmu pisanu izjavu od Marije, ali je ona bila pod jakim sedativima, te nije bila u stanju ni da napiše šta se desilo!

Lice nesrećne devojke je bilo naduto, sa krvnim podlivima. Milen ju je krvnički pretukao, a Tatjana je stradala braneći svoju ćerku iz prvog braka – dodaje naš sagovornik.

Nezvanično, Marija je od batina dobila potres mozga i prelom jagodične kosti, zbog čega će biti prebačena na VMA u Beograd na dalje lečenje.

Pretpostavka je da je Milen bacio Tatjanu sa osmog sprata zgrade u kojoj je ona živela – nastavlja naš sagovornik. – Postoji, međutim, i mogućnost da je Milen Tatjanu slučajno odgurnuo, dok je tukao Mariju, nakon čega je izvršio samoubistvo.

DONEO DUBAK

NEPOSREDNO pre tragedije, Milen je, saznajemo, došao kod Tatjane i doneo dubak za njihovu osmomesečnu ćerku. Tada je izbila rasprava između njega i Marije, koja se završila tragično.

Izvor: Novosti

Foto: Novosti

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.