ZA KOGA JE DROGA? Šta je u policiji rekla uhapšena supruga pevača?!

- Na saslušanju, privedena se pravdala da kokain nije za nju, već za njenog supruga! Pa je onda govorila da je za njih oboje. Odmah je priznala da je od ranije znala dvojicu dilera i da ih je zbog toga i pozvala povodom nove nabavke - kaže izvor „Blica“.

Mariji Nikolić je napisana krivična prijava koja će ići redovnim putem. Supruga pevača Marka Bulata uhapšena je zbog posedovanja kokaina u akciji „Cunami“, u kojoj su tokom proteklog vikenda uhapšeni najveći dileri droge. Ona je uhapšena dok je iz svog poštanskog sandučeta uzimala paketić sa drogom.

- Dvojica dilera koja su bila na policijskim merama dovela su inspektore na vrata Marije Nikolić. Oni su joj po ranijem dogovoru ostavili kokain u poštanskom sandučetu - dodaje izvor.

A dok su Mariji na rukama bile lisice, njen suprug je imao nastup na jednom beogradskom splavu. Kao i do sada, njegov nastup je bio veoma posećen, a dok je nizao svoje i tuđe hitove, čuveni kralj splavova i ikonopisac, kao i ljubitelj serijala „Ratovi zvezda“, po čemu je sve poznat, nije ni sanjao da će postati poznat i kao suprug dame koja barata drogom.

Kako „Blic“ saznaje, policija je kod Marije zaplenila oko dva grama kokaina u dva odvojena paketa. Bilo joj je određeno policijsko zadržavanje, nakon čega je puštena da se brani sa slobode.

- U pritvoru se ponašala normalno. Nije plakala, niti pravila probleme. Po isteku 48 sati, puštena je iz ćelije - kaže sagovornik.

Marko Bulat i Marija Nikolić venčali su se 24. maja prošle godine.

- Napišite da sam morao da se oženim... Srećan sam, naravno, kako drugačije. Mi smo brzo prešli preko onih mladalačkih faza držanja za ruke, za takve stvari i ona i ja imamo već dovoljno godina. Osetio sam ja odmah da je ona prava - rekao je na dan venčanja pevač. Pre Marije, Marko je bio 13 godina u braku s Majom, s kojom je ukupno proveo 18 godina.

Izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.