PET KLJUČNIH "ZAČINA" ZA DOBAR SEKS: Ženski potezi jači od svakog afrodizijaka!

Večera

Često se kaže da ljubav dolazi preko stomaka. Zato se potrudite i pripremite svom partneru ukusnu večeru. Pripremite hranu koju voli često da jede. Pokušajte da stvorite atraktivan, ali i ukusan obrok. Ako niste dobre u kuvanju, igrajte na dostavu hrane, ali se potrudite da ugodite svom partneru. Odaberite neke afrodizijake, vino i ne zaboravite na desert.

Seks kod kuće

Jedna od uobičajenih fantazija je seks u hotelskoj sobi. Često su to jednokratni seksualni odnosi, ali stvaraju osećaj euforije, kao da ste uradili nešto loše. Stvorite u svom domu sličnu atmosferu. Sklonite porodične fotografije, lične stvari i odeću. Pokrijte krevet svilenom posteljinom, stavite vazu sa cvećem, pustite lepu muziku i napravite romantičnu atmosferu.

Disanje

Jedan od pokazatelja koji otkriva vašem partneru kako se osećate jeste disanje. Naučite da izrazite svoja osećanja disanjem, koje može da varira od dubokog disanja, do kratkih i brzih izdisaja.

Oči

Gledajte partnera tokom seksa. Tako ćete bolje znati kada je zadovoljan i po izrazu lica saznati šta mu najviše prija. Ovo stvara određenu vrstu bliskosti, koja je veoma moćan afrodizijak.

Strastveni poljupci

Takođe, naučite da usnama pokazujete reči strasti. Poljupci stvaraju intimnost i seks postaje pravo vođenje ljubavi. Ne odustajte od poljubaca i uživajte u svom partneru koliko je to moguće.

Izvor: zenskimagazin.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.