Ako vas muškarac istinski voli uradiće ove 4 stvari: Treća će posebno oduševiti sve žene!

Muškarac ce slušati samo ženu koju voli

I to znači zaista slušati. Kada pričate s vašim muškarcem i konstantno primećujete da je postao odsutan tokom razgovora, to može biti znak upozorenja da s vašom vezom ne funkcioniše sve kako treba.

Ako vas muškarac zaista voli, imacete njegovu punu pažnju, a razgovor s vama njemu je uvek važan. Muškarac koji vas voli čuje vas svaki put, sluša vaše savete i često ih prihvata ili se suprotstavlja razumnim mišljenjem o datoj temi. On će vas slušati zato što vas voli.

Muškarac će promeniti svoje mišljenje samo zbog žene koju voli

I sami znate da muškarci ponekad mogu biti tvrdoglavi. U mnogim vezama (ili pseudo-vezama), muškarci ne shvataju žene ozbiljno. Razlog? Nedostatak poštovanja i nedostatak ljubavi. Ljubav i poštovanje idu ruku pod ruku.

Ako muškarac na vašu vezu gleda kao na čisto fizičku stvar, on neće biti sklon vašim mišljenjima koliko je sklon vašem telu. Muškarac koji vas voli i poštuje pokušaće s vama da dođe do kompromisa jer vas vidi kao jednaku njemu. Možda nećete uspeti da postgnete kompromis oko baš svake stvari, ali napor koji se ulaže da se on postigne uvek će biti prisutan i, obično, u svakoj zdravoj vezi, vas dvoje ćete uvek pronaći način da stvari posložite onako kako i treba.

Šta još čini svaki muškarac za ženu koju voli, pročitajte OVDE!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.