#DIGITAL2016 - poslušajte obraćanje Roberta Čobana, predsednika Color Press Grupe

U prelepoj zgradi Geozavoda, atmosfera je bila potpuno digitalna, preko 200 slušalaca pratilo je panele preko LED i TV ekrana, dron je snimao aktivacije u bašti, a za sve one koji nisu bili prisutni postojao je live stream prenos. Publika je postavljala pitanja govornicima preko tvitera, a najzanimljiviji tvitovi su se emitovali na ekranima u sali.

Prvog dana, konferenciju je otvorio ambasador Velike Britanije u Beogradu, gospodin Denis Kif, nakon njega prisutnima se obratio Dušan Stojanović, direktor Direkcije za elektronsku upravu, Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, a program dvodnevne konferencije predstavio je Robert Čoban, predsednik Color Press Grupe.

"Evo nas treću godinu za redom na Digital konferenciji, prvi put u ovom prostoru. Ovo što smo malopre videli jeste Žizel Bundšen na otvaranju Olimpijskih igara, pričaćemo o tome tokom konferencije, jer su ovo prve Olimpijske igre na kojima smo prvi put na stadionu imali društvene mreže koje su pratile live sva dešavanja", rekao je Čoban.

Kompletno obraćanje poslušajte u videu:

Pogledajte još