NEOČEKIVANI OBRT: Telohranitelj Kim Kardašijan bankrotirao i ostao bez posla!

0

Telohranitelj Kim Kardašijan, koji je bio na meti kritika zbog toga što nije zaštitio starletu tokom pljačke u Parizu, obrisao je svako pominjanje Kim na svojim profilima na društvenim mrežama, nakon što je otkriveno da je pre deset nedelja podneo zahtev za bankrot zbog dugova od preko milion evra.

Paskal Duvije (43) bio je u noćnom klubu udaljenom tek nekoliko kilometara od hotelske sobe u kojoj je u tom trenutku upala petorica naoružanih i maskiranih pljačkaša koji su Kim Kardašijan vezali, stavili u kadu i od nje oteli skupoceni nakit.

Mnogi stručnjaci za bezbednost smatraju da je upravo njegova neodgovarajuća rekacija dovela do ovog incidenta.

Sada strani mediji otkrivaju da je u julu ove godine njegova kompanija bankrotirala. Radi se o firmi koja pruža usluge bezbednosti, i koja je sarađivala sa mnogim zvezdama, od Kanjea Vesta do grupe Black Eyed Peas. Ukupan dug koji kompanija ima iznosi preko milion evra.

Nakon incidenta Dubije je na društvenim mrežama objavio da obećava da će uhvatiti pljačkaše, a Kim je navodno prijateljima rekla da ga ne smatra krivim za ono što se desilo. Ipak, izgleda da je ona na kraju rešila da ga otpusti. On je danas obrisao sve tragove sa društvenih mreža koji su upućivali da je ikada radio za rijaliti zvezdu. Tako da na njegovih profilima više nema fotografija sa Kim. I pored svega, izvori kažu da on trenutno nije pod sumnjom zbog umešanosti u pljačku.

Izvor: Blic

Foto: Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.