Pogledajte šta vas sve očekuje na Danima Nemačke od 21. do 23. oktobra u Stadion Shopping Centru

Na otvaranju, 21. oktobra u 19 časova, počasni gost će biti sekretar Ambasade Nemačke, Jirgen Šmid, zadužen za privrednu saradnju, predstavnik AHK - Nemačko - srpske privredne komore, Turističke organizacije Nemačke i Dr Bernd Schneider, Zamenik direktora Goethe -instituta i rukovodilac odeljenja za nemački jezik.

Ceremoniju otvaranja u petak 21.10. ulepšaće muzika u duhu Oktoberfesta u izvođenju benda Oberkrainer a prisutni će uživati i u muzičkom umeću Dečije filharmonije koja će izvesti dela nemačkih kompozitora.

Tokom trodnevne manifestacije uživaćete u duhu Nemačke, promociji nemačkih brendova, izložbi fotografija nemačkih gradova i promociji Nemačke kao popularne turističke destinacije, muzici, plesu, degustaciji Paulaner piva i wurst kobasica.

Beograđanje u subotu i nedelju u terminima od 12 i 18 časova očekuju muzički koncerti, zabavne aktivnosti za decu i face painting igraonice Dreamland, mini modna revija by Udruženje Fashion, koncert nemačke muzike u izvođenju Family benda, nastup malih balerina studija Leonesa i nastup Dečije filharmonije, NIVEA savetovalište za negu kože, slatki Kuglof korner i Roda Oktoberfest promotivne akcije. Za promociju Nemačke kao turističke destinacije biće zaduženi Turistička organizacija Nemačke i turističke agencije Kon Tiki i Big Blue.

Za promociju nemačkog jezika biće zadužen Goethe-Institut koji kao kulturna ustanova Savezne Republike Nemačke svoju delatnost obavlja širom sveta, potpomaže i unapređuje učenje nemačkog jezika u inostranstvu i neguje međunarodnu kulturnu saradnju. Goethe-Institut, takođe prenosi sveobuhvatnu sliku Nemačke putem informacija o kulturnom, društvenom i političkom životu.

A biće i iznenađenja - Turistička organizacija Nemačke u saradnji sa Lufthansom vam daje mogućnost da učestvujete u zanimljivoj aktivaciji „OSETITE ČAROLIJU NEMAČKE PRIRODE“. U periodu od 20. oktobra do 14. novembra, možete posetiti internet prezentaciju www.germany.travel gde ćete imati priliku da odgovorite na pet pitanja o Saveznoj Republici Nemačkoj. Ukoliko odgovorite tačno na svih pet pitanja, možete osvojiti povratno putovanje u Frankfurt, u ekonomskoj klasi za dve osobe, na bazi dva noćenja sa doručkom. Promotivna aktivnost traje do 18. novembra kada će se znati ko će putovati u Nemačku.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.