fbpx

BULATOVA ŽENA: Kokain je moj!

Marija Nikolić, supruga pevača Marka Bulata, koja je u septembru demantovala da je privođena u velikoj policijskoj akciji „Cunami“, sklopila je nagodbu s Višim tužilaštvom u Beogradu, priznanjem da je od dilera kupila oko dva grama kokaina, u zamenu za uslovnu zatvorsku kaznu, saznaje Kurir.

Marija Nikolić, kako naš sagovornik dodaje, potvrdila je da je drogu kupila za sopstvenu upotrebu i, ukoliko sud prihvati nagodbu, biće kažnjena sa uslovno tri meseca zatvora, s rokom provere od godinu dana.

- Postupak protiv Marije Nikolić i dilera uhapšenih u akciji „Cunami“ vodilo je Više tužilaštvo u Beogradu. Ona je priznala krivicu i sklopila sporazum o priznanju krivice, koji bi uskoro trebalo da se nađe pred sudom. Ako bude potvrđen, Marija neće ići u zatvor ukoliko u narednih godinu dana ne ponovi krivično delo. Međutim, ako joj se dogodi da je policija ponovo uhvati kako kupuje drogu, moraće da provede tri meseca u zatvoru - objašnjava sagovornik Kurira iz suda.

Supruga Marka Bulata, podsetimo, privedena je 11. septembra u velikoj policijskoj akciji u kojoj su lisice stavljene desetinama narko-dilera, silovatelja i pljačkaša. Navodno, inspektori su pratili dvojicu dilera koji su u njeno poštansko sanduče ubacili paketić sa oko dva grama droge. Sačekali su da vide ko je kupac i tada je Bulatova supruga privedena.

- Zbog sumnje da je posedovala drogu, ona je privedena, ali nije joj određen pritvor, već je puštena na slobodu. Krivična prijava ipak je podneta, ali u redovnom postupku, koji se protiv nje vodio zajedno sa postupkom protiv dvojice dilera - objašnjava naš sagovornik.

Marija Nikolić i Marko Bulat, podsetimo, demantovali su da je supruga poznatog pevača bila akter afere „kokain“.

- Zašto bi bila saslušana kad ništa nije uradila? Marija je odrasla u 38. bloku na Novom Beogradu, gde sam živeo samo godinu dana, i znam da se droga prodaje na svakom koraku. Smešne su te fore da ti kao neko ubacuje kokain u sanduče. Pa danas bilo ko može nešto da ti tutne u sanduče i pozove policiju. Mnogo su čudne okolnosti za gram-dva. Da je bar bilo nekoliko kilograma, pa da ispadnem šmeker u društvu - govorio je Bulat u izjavama u kojima je demantovao da je njegova supruga bila na meti tokom jedne od najvećih policijskih akcija u Srbiji.

Izvor: kurir.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.