fbpx

NEBOJŠA PAJKIĆ OTKRIVA: Isidora se zbog pretnji bori za život, a ni ja se ne osećam dobro!

On otkriva da se spisateljici ionako teško zdravstveno stanje pogoršalo zbog stresa i straha kojim je obuzeta.

Nebojša kaže da je spisateljica napustila Srbiju nakon što je preko telelefonske sekretarice dobila poruku od jedne osobe da će ubiti nju i njihovu ćerku Vilu. Kako bi se maksimalno izolovala, spisateljica je čak promenila brojeve telefona i sa prijateljima komunicira isključivo putem internet mreža.

- Isidora se oseća veoma loše, njeno stanje se pogoršalo zbog cele situacije koju ste mogli da čujete. To je samo još jedna epizoda u procesu dugogodišnjeg šikaniranja naše porodice, tako da smo mi navikli na to. Međtuim, Isidora više nije u situaciji da to trpi, pa se zato prebacila u drugu sredinu kako ne bi bila u kontaktu sa tim. Otišla je u Crnu Goru da bi izbegla opasnost da joj se nešto desi. Vrlo sam uplašen za Isidorino zdravlje, a svedok sam da je njeno zdravlje zbog cele situacije sve gore. Ona je na hemoterapiji i dobija jake lekove. Ali da bi njeno zdravlje bilo bolje, mora da ima mir. Prognoze doktora su sve gore što je njeno uznemiravanje veće - otkriva Nebojša i dodaje da je ponižavajuće što policija već nekoliko meseci nakon prijave nije uspela da reši slučaj.

- Strašno je što policija još nije rešila slučaj. Isidora i ja mnogo brinemo. Pretnje su upućene mojoj ženi i mom maloletnom detetu, a to je užasno. Nisam znao šta da radim. Ne mogu da shvatim da jedna žena u teškom zdravstvenom stanju dobija pretnje, a istraga traje beskonačno dugo. Mada je jasno o čemu je reč, ali mi nemamo prava da to kažemo - ističe Pajkić i dodaje.

- Policija zna o kojoj osobi se radi, ali oni nam nisu dali pravo da to javno kažemo. Na policiji je da reaguju da Isidora bude zaštićena. I da se ta psihopata pošalje na lečenje ili u zatovor. Sa tom osobom nismo imali nikakvih dodirnih tačaka. Ni ja se ne osećam dobro, šećer mi skače zbog svega što se dešava.

Policija uhvatila ženu koja preti Isidori

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova 12. septembra ove godine identifikovali su žensku osobu koja je ostavila poruke preteće sadržine na telefonskoj sekretarici i protiv nje podneli krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično delo ugrožavanja sigurnosti - stoji u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Izvor: Alo!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.