ISPOVEST JEDINE ĆERKE ESME REDŽEPOVE: Ovako su izgledali poslednji dani kraljice romske muzike!

U potresnoj ispovesti za "Alo!" Eleonora priča o poslednjim danima svoje majke i nadi u oporavak koju su osećali do samog kraja. Redžepova je, naime, provela dve nedelje pred smrt u bolnici, na aparatima, a svi članovi porodice, i pored teškog stanja, nadali su se najboljem.

- Veoma mi je teško što je više nema. Imala je vrlo velike zdravstvene probleme sa dijabetesom i poslednje dve nedelje je ležala u bolnici. Mama je bila priključena na aparate, ali smo se svi nadali da će se izvući. Nažalost, to se ipak nije dogodilo - priča Eleonora i dodaje da je sve to vreme Esma bila u komi.

- Ništa nije pričala, jer je bila u komi i lekari su se borili na sve načine da je izvuku iz tog stanja - kaže Esmina jedina ćerka za "Alo!" i dodaje da je pevačicu gledala kao rođenu majku.

- Imale smo odnos kao prava majka i ćerka. Izgubila sam ličnost koja mi je mnogo značila u životu. Naučila me je da pevam, kako da se borim kroz život i pokazala mi šta znače ljudske vrednosti. Ona je bila nešto posebno i veoma mi je teško što sam je izgubila - sa suzama priča Mustafovska.

Podsetimo, Esma Redžepova je usvojila 47 sinova. Onda je 2012. godine usvojila Eleonoru, svoju prvu i jedinu ćerku, koju je prozvala svojom naslednicom.

Izvor: alo.rs, blic,rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.