Petra Kvitova ubodena nožem: Srećna sam što sam živa!

Češka teniserka Petra Kvitova, koja je napadnuta nožem u svojoj kući, rekla je da je najgore prošlo i da je sada najvažnije da lekari utvrde u kakvom je stanju povređena leva ruka.

- Ono što mi se desilo sigurno nije prijatno, ali to je prošlo. Najvažnije je da lekari utvrde u kakvom stanju je moja ruka. Imam poverenje u njih i verujem da će se sve dobro završiti - navela je Kvitova na Fejsbuku.

Dvosturka pobednica Vimbldona je pre toga na Tviteru navela da joj je ruka povređena u samoodbrani, da je potresena, ali da je srećna što je živa.

- Ako nešto o meni znate to je da sam jaka i da ću se boriti. Hvala svima na porukama, ljubavi i podršci - rekla je dvadestšestogodišnja teniserka.

Kako je rekla portparolka Karel Tejkal, Kvitovu je danas u njenoj kući u gradu Prostejov napao provalnik i rasekao joj levu ruku.

- Imam najbolju negu, najgore je iza mene - navela je Kvitova, koja je levoruka.

Portparol policije u Prostejovu rekao je da je napadač muškarac starosti oko 35 godina, da je pobegao sa lica mesta i da policija za njim traga.

Kvitova je danas trebalo da nastupi na humanitarnom meču zajedno sa sunarodnicom Lucijom Šafarovom.

- To je užasno. Ovakve stvari su šokantne. To može da se dogodi svakome od nas. Ovo je stvarno strašno - rekla je Šafarova za češki radio.

Izvor: Beta

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.