KONAČNO UZVRATIO: Ovaj potez Breda Pita mogao bi da razbesni Anđelinu

Naime, nakon što ga je bivša partnerka optužila da je fizički nasrnuo na sina Medoksa tokom leta privatnim avionom, ali i za agresivnost, zavisnost od droge i alkohola, Pit je konačno rešio da prekine ćutanje.

Tačnije, holivudski glumac je podneo zahtev sudu da se slučaj zapečati, odnosno da nikakvi detalji brakorazvodne parnice i dogovora o starateljstvu više ne smeju da budu pušteni u javnost. Drugim rečima, nijedna od “zaraćenih” strana ne sme više javno da govori o razvodu.

Međutim, sadržaj obrazloženja koje je uputio sudu mogao bi razbesneti njegovu bivšu partnerku, tim pre što u istom stoji Pitova ocena da Anđelina nije dobra majka.

Džolijeva očigledno nema mehanizam samokontrole koji bi sprečio da preosetljive informacije stignu na naslovne strane. Ona ne shvata da su oba roditelja poznate ličnosti, i da ovakvo iznošenje 'prljavog veša' ne samo što ponižava šestoro dece, već ih dovodi i u opasnost. Koja dobra majka bi tome izložila svoju decu? – piše u zahtevu koji je sudu posalo Bred Pit.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.