POSLEDNJI INTERVJU KERI FIŠER: O "Ratovima zvezda", smrti, seksu, drogama...

Iako se stekao utisak da više ništa o svom životu nema da kaže, Keri je u poslednjim memoarima "The Princess Diarist" otkrila da je imala aferu sa Harisonom Fordom na setu. U poslednjem intervjuu koji je dala za magazin Rolling Stone, Keri se dotakla i toga, ali i ostalih tema, uključujući i smrt, koja ju je odnela 27. decembra u 61. godini.

Na pitanje, plaši li se smrti, Keri je rekla:

- Ne. Plašim se umiranja. Sve što ima veze sa bolom, meni se ne dopada. Bila sam uz nekoliko ljudi dok su umirali i nije mi izgledalo zabavno. Ali, ako će to već da me strefi, volela bih da u tom trenutku sa mnom bude neko poput mene, pošto ću ja već biti tu - rekla je ona duhovito.

Na pitanje kako je Harison Ford reagovao na to što je otkrila njihovu aferu tokom snimanja filma, dok je ona imala 19 godina, a on 34 i suprugu, Keri je rekla:

- Pozvala sam Harisona i rekla mu da sam pronašla dnevnike koje sam pisala dok smo snimali, a koje nisam videla od tada. Obavestila sam ga da ću da ih objavim, a on mi je samo rekao: "Advokat." Kazala sam mu da može da ukloni deo koji mu se ne dopada, poslala mu ih, ali nikada ih nije prokomentarisao. Znam da ga je sramota zbog cele stvari. Ali to je ono što jeste, da nas sve bude sram.

Keri se dotakla i konzumiranja droga:

- Nekome ko ima 19 godina bih rekla - Ne drogiraj se uvek i svuda! Ni ja se nisam drogirala ceo život, ali nažalost to je lekcija koja se dugo i sporo uči. To je savet koji meni niko nikada nije dao. Mislim da sam postala suicidna zbog droga. Nikad nisam bila sklona samoubistvu. Istina, imam promene raspoloženja, ali mislim da su droge krive za to. Doduše, obožavala sam LSD. Apsolutno. I dan danas pomislim na njega, ali mislim da bi to bilo malo intenzivno za moje godine.

Izvor: blic.rs

Pogledajte još