BIOLOŠKA MAJKA ANĐELININE ĆERKE PREKLINJE GLUMICU: Dozvoli mi da joj samo čujem glas!

Biološka majka Anđelinine i Bredove usvojene ćerke Zahare moli glumicu da joj dopusti da se čuje s ćerkom, koju je dala nausvajanje 2005. godine pošto su je silovali.

- Samo želim da Zahara zna da sam živa i da želim da razgovaram s njom. Ne želim je nazad, ali želim da budem u kontaktu s njom, želim da je nazovem - rekla je Etiopljanka Mentevab Davit Lebiso (31).

- Anđelina je s njom otkad je bila beba, ali to ne znači da mi ne nedostaje. Razmišljam o Zahari svaki dan i želim da joj čujem glas i vidim lice. Znam kada joj je rođendan i rastužuje me činjenica da ne mogu da ga slavim s njom - rekla je Lebiso.

Zaharina majka u javnom apelu moli Džolijevu (41) da joj dopusti kontakt s ćerkom.

- Mislim da ne tražim mnogo. Iako su se Bred i Anđelina rastali, znam da će razmišljati najviše o svojoj deci, stoga se ne brinem za Zaharu - poručila je Etiopljanka.

Mentevab je Zaharu (12) dala na usvajanje 2005. godine. Devojčicu je rodila pošto ju je nepoznati muškarac brutalno silovao, a ona nije imala novaca za abortus. U teškoj finansijskoj situaciji, preplašena Mentevab ostavila je četvoromesečnu Zaharu i pobegla. Etiopljanka je sve to otkrila u prvom intervjuu za medije 2007. godine.

Izvor: 24sata.hr

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.