ANA BEKUTA TEŠKO PODNELA RAZDVOJENOST: Jedva sam čekala da vidim mog Milutina

Naime, pevačica je na aerodrom sletela u 5:30, a iako je bilo rano jutro, njenom izabraniku to nije bio problem. Pored Mrke, pevačicu su sačekali i sin Igor, kao i unuci Sonja i Branko.

Dok su unuci odmah prihvatili babina tri kofera, Milutin je prišao i čvrsto zagrlio Anu. Očigledno je bilo koliko su se uželeli jedno drugog jer nisu prestajali da se grle i ljube. Mrka je, poput pravog džentlmena, na aerodrom doneo Ani kaput kako se ne bi smrzla na minusu, pošto je ona sve tople stvari ostavila kod kuće, jer je temperatura u Melburnu bila viša od 30 stepeni.

- Dugo nisam bila u Australiji na turneji i klubovi u kojima sam pevala bili su dupke puni, što se može videti po video-snimcima koje postavljam na društvenim mrežama. Za svaki nastup se tražila karta više, čak sam vanredno održala nekoliko koncerta. Stigla sam malo i da obiđem sve one gradove koje prethodnih godina nisam uspela, ali se mnogo toga izgradilo novog. Mnogo mi je nedostajala moja porodica i jedva sam čekala da prođe ovih mesec dana kako bih videla Milutina. Mojoj sreći nije bilo kraja kada sam videla da me čeka na aerodormu, a da su zajedno sa njim moji unuci i sin. Srce mi je bilo puno - rekla je Ana.

A photo posted by Ana Bekuta (@anabekuta1) on

Izvor: Alo!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.