PRVI PUT NAKON UDAJE: Marija Kilibarda se vraća na male ekrane i vodiće sjajan šou!

Najveće i najgledanije televizijsko muzičko takmičenje, koje prati milioni ljudi širom sveta, počeće sa emitovanjem i kod nas, na TV Prvoj. Kako "Blic" saznaje, Prva televizija užurbano se priprema za početak emitovanja ovog velikog takmičenja, koje će iznedriti mnogo novih pevačkih zvezda, ali koje je, pre svega, televizijskoj publici veoma zanimljivo.

U američkoj i britanskoj verziji takmičenja, u čuvenim crvenim stolicama sedele su najveće svetske muzičke zvezde poput Farela Vilijamsa, Sila, Ališe Kiz, Majli Sajrus, Gven Stefani... Ovo uzbudljivo takmičenje počinje "slepim audicijama", gde su članovi žirija okrenuti leđima takmičarima i samo na osnovu slušanja okreću stolice ukoliko misle da kandidat treba da prođe dalje.

Kako "Blic" saznaje, ovaj veliki muzički šou, koji je TV Prva na neki način i iskopirala takmičenjem "Prvi glas Srbije", vodiće Marija Kilibarda, koja otkako se udala za Vladimira Radmanovića nije stala pred kamere. Marija i njena popularnost, kao i simpatije koje je odavno pobrala kod publike, biće dodatno osveženje u šouu „The Voice".

Kako "Blic" saznaje, u crvenim stolicama će se, pored dva stalna člana žirija, smenjivati najpopularnija imena pop i rok scene, kao i narodnjačke zvezde jer u ovom takmičenju nema žanrovskih ograničenja.

Kao i u kopijama ovog šoua koje su prilagođenje našoj publici i takmičarima, "Zvezde Granda" i "Pinkove zvezde", i među članovima žirija šoua "The Voice" biće koškanja i svađica, što će dodatno animirati publiku kraj malih ekrana i u studiju. A ono što je u američkoj verziji šoua bila prava senzacija jeste da je pevačica Gven Stefani i pre nego što se razvela zavolela svog kolegu iz žirija šoua "The Voice" Blejka Šeltona, veliku američku kantri zvezdu, koji je stalni član žirija i koga publika u Americi prosto obožava.

"The Voice", jedan od najuspešnijih međunarodnih televizijskih formata, u vlasništvu je "Talpa Internationala B.V." iz Holandije. Samo kandidati s istinskim pevačkim talentom učestvuju u predizboru, a najuspešniji među njima nastupaju na audiciji koju vode četiri mentora. Nisu važni ni izgled ni godine punoletnog kandidata, važan je samo - dobar glas.

Četiri mentora, uspešna u muzičkoj industriji, biraju najbolje glasove u svoje ekipe. Nakon audicije izabrane takmičare mentori podučavaju, sve do završnice u kojoj će jedan od njih osvojiti naslov "najlepši glas". Uz predizbor učesnika, takmičenje se sastoji iz četiri dela: audicije, dvoboja, nokauta i takmičenja uživo.

Izvor: blic.rs

Pogledajte još