RASKALAŠAN ŽIVOT: Džoni Dep na ivici bankrota!

Slavni glumac početkom godine tužio je svoj bivši poslovni tim za prevaru vrednu 25 miliona dolara. Oni su sada uzvratili tvrdeći da Dep živi "ultra ekstravagantnim" načinom života, koji ga košta čak dva miliona dolara mesečno.

Džonijevi advokati u tužbi su naveli da je on izgubio milione dolara zbog njihovih loših ulaganja i prevare, te da sada zahteva odštetu u iznosu od 25 miliona. Menadžeri su podneli protivtužbu u kojoj navode da im on duguje preko 560 hiljada dolara za neplaćene provizije i naknade za korišćenje kreditnih kartica. Tvrde da su Džonija u nekoliko navrata upozoravali da troši previše novca, te da su mu savetovali da potpiše predbračni ugovor sa Amber Herd, kojoj je nakon razvoda morao da plati sedam miliona dolara.

Dep je prema njihovim navodima potrošio preko 75 miliona dolara za kupovinu i održavanje 14 kuća, uključujući i zamak u Francuskoj i lanac privatnih ostrva u Bahamima. Bogatstvo je dao i na svoju jahtu, putovanja privatnim avionima i umetnine.

Inače, Dep je sa ovim menadžerima sarađivao od 1999. do početka 2016. godine, kada je on imao izuzetno lukrativan period u karijeri zahvaljujući ulogama u blokbasterima "Pirati sa Kariba", "Alisa u zemlji čuda" i "Čarli i fabrika čokolade".

Izvor: blic.rs

Pogledajte još