DA LI PRIHVATA SNAJKU? Harisov otac konačno otkrio šta misli o Radi Manojlović!

O dvadesetdvogodišnjem Harisu Berkoviću, otkako je otpočeo emotivnu vezu sa daleko poznatijom koleginicom Radom Manojlović, neprestano bruji domaća javnost – mnogi smatraju da je zbog svog privatnog života preko noći postao popularan, a njegov otac Mirsad Berković ističe da se talentovani Haris, uprkos svemu, nije promenio.

- Ostao je Hari svoj, sigurno, ja to najbolje znam. Međutim, činjenica je da se njegov život totalno okrenuo i da je promenio neke životne navike zbog prirode posla, pa se možda zbog toga nekome čini da se promenio. Ali, njegovu iskrenost, poštenje, pozitivu i veliko srce ništa ne može da promeni - ishvalio je Mirsad svog sina na početku razgovora, a onda otkrio kako je reagovao kada je čuo da se Haris zabavlja sa devet godina starijom koleginicom Radom Manojlović.

- Iznenadio sam se, naravno, prvenstveno zbog toga što je ona svima nama dobro poznata i veoma popularna. Međutim, bez lažne skromnosti, imponovalo mi je to što joj se svideo Hari, jer devojka u njenoj poziciji sigurno može da bira. Lepo je znati da ti sin "vredi" - kroz smeh ističe Berković.

Mesecima se pisalo o tome da "snajku" Radu dugo nije želeo da prihvati – da nije bio zadovoljan Harisovim izborom, kao i da je na sve načine pokušao da ih razdvoji, zbog čega su svi imali velike probleme. Nagađalo se i da je velika razlika u godinama između njegovog sina i pevačice jedan od glavnih razloga za njegovo nezadovoljstvo, a Harisov otac demantuje glasine i otkriva šta zaista misli o Radi.

- Naravno da to nije istina. Da ne pametujem puno, najmanji problem u životu su godine. Problem je biti srećan, zadovoljan, voljen i raditi ono što voliš. Ja Radu poštujem kao osobu, naravno, jer ona to zaslužuje - ističe Mirsad i još jednom napominje da sa Manojlovićevom nikada nije imao nesuglasice.

Iako je, kao što kaže, sve u najboljem redu, Haris svoju dragu ne dovodi često u svoj rodni Gradačac i porodični dom.

- Navratili su jednom u povratku sa zajedničkog nastupa u Travniku. Haris stvarno nema vremena još uvek ni za sebe, pa ni za nas. Mi to, naravno, razumemo i podržavamo ga. Puno je posla, na samom je početku i mora da se dokaže, pokaže i opstane, što je, ponavljam, ogroman posao - iskren je Berković.

Na pitanje da li bi Mirsad voleo da njegov sin zasnuje porodicu baš sa Radom Manojlović, kao i da li mladi pevač već razmišlja o tome, Berković kaže:

- Laž bi bila reći da ne razmišlja o braku, porodici i životu uopšte, ali sada je to zbog njegovih godina i ciljeva koje mora da postigne stavljeno u drugi plan. Iskreno, što se mene tiče, vodim se onom narodnom: "Koja njemu bude dobra, biće i meni"!

Izvor: Kurir/Pink

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.