DA LI JE NA POMOLU NOVI SKANDAL? Dari Bubamari ukrali telefon pun eksplicitnih fotki!

To ne bi uzbudilo Daru da se u njemu ne nalaze brojni eksplicitni snimci, fotografije i poruke koje je razmenjivala sa dečkom. Kako je telefon istog trenutka isključen, pevačica je u panici jer se vrlo brzo našla na meti ucenjivača.

Kako saznaje "Alo!", ona je danima van sebe jer je svesna da materijal iz telefona može procureti u javnost, što bi za nju bio potpuni fijasko.

- Sve se odigralo tokom njenog nastupa u Sloveniji 3. februara, kada je Dara gostovala u jednoj tamošnjoj diskoteci. Dok je trajao nastup, pevačica je svoje stvari ostavila u jednu kancelariju, gde su bile i stvari njenih muzičara. Kako ima dva mobilna telefona, oba je stavila u džep torbe, kao što to obično čini, ali kada je uzela torbu, šokirala se. Istog trenutka je shvatila da joj nema mobilnog telefona, i to privatnog. Napravila je skandal, a kada su menadžeri vratili snimak na kamerama, videli su da je nepoznati muškarac provalio u gardarober i istog trenutka se bacio na preturanje po Darinim stavarima. Lopov nije uzeo novac iz Darine tobre, niti bilo šta drugo, već je ciljano tražio njene mobilne telefone - priča jedan od članova benda, koji se sa pevačicom našao na nastupu.

- Organizatori su odmah zatvorili lokal i obezbeđenje je proveravalo da li je provalnik među publikom, ali ga nije bilo. Dara je priznala da je boli uvo za telefon i to što ga je platila nekoliko stotina evra, već da se boji da sadržaj ne ispliva u javnost. Ona je plakala i baš se potresla, zato što joj još jedan takav skandal ne treba, i svesna je da bi je svi osudili. Kroz jecaje je priznala da postoje njene golišave fotografije i snimci koje je slala Dušanu, kao i poruke u kojima su razmenjivali nežnost dok su bili udaljeni. Molila je boga da joj se lopov javi i dala bi gomilu novca samo da joj vrati telefon pre nego što sadržaj dospe u ruke medija - objašnjava naš izvor.

Kako saznajemo, Dari se upravo dogodilo to da je na meti ucenjivača, a kako se čitava stvar završila, želeli smo da čujemo od pevačice, zato smo je pozvali.

- Tačno je da mi je nestao telefon i da nisam mogla da ga nađem. Ukrali su ga, kao što može da se desi svakom, ali šta da radim. Trenutno ne mogu tu ništa da promenim. Što se tiče vašeg pitanja za fotografije i da li me neko ucenjuje, ne bih to da komentarišem. Potrudiću se zaštitim svoju privatnost koliko god mogu i nadam se da ću u tome uspeti - bilo je sve što Dara rekla za naš list.

Izvor: alo.rs, blic.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.