AVANTURISTA: Jelena Golubović uzjahala slona na predbračnom putovanju

Višestruka pobednica rijalitija ne skida osmeh sa lica, a i zašto bi kada je sa dečkom koji joj ispunjava sve želje. Poznata kao veliki avanturista, Jelena je izrazila želju da krene u obilazak ovog predela na slonovim leđima.

Opremljena suncobranom zboga jakog sunca, Jelena je uzjahala slona i sa vodičem vrlo lagano prešla močvarni deo i reku koja im je bila prepreka na putu.

Golubovićeva je sa svojim dragim obišla i nekoliko sela, gde je razgovarala sa meštanima i zanimala se za njihov način života.

Oni su joj ponudili da proba njihovu tradicionalnu hranu i piće, dok su im na rastanku poklonili nekoliko poklona, njihove karakteristične rukotvorine.

- Tajland, turisti iz čitavog sveta, vreva, tuk-tuk vozila, neodoljiva kombinacija prirodnih lepota - misteriozna ostrva, prekrasne plaže, neverovatno ukusna hrana, istorijski spomenici, fascinantni pozlaćeni budistički hramovi, tropska prašuma, vodopadi, avantura sa slonovima i naravno, smeh i uživanje. Slonovi su nacionalni simbol Tajlanda i veoma poštovane životinje u ovoj zemlji. Sutra idemo na rafting. Volim vas sve - napisala je Jelena na Fejsbuku.

Rediteljka će sa svojim dragim u Tajlandu provesti Dan zaljubljenih, nakon čega će golupčići najverovatnije nastiviti put za Maldive.

Izvor: Alo!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.