Vuk Kostić čudom ostao živ posle teške saobraćajke

Popularni glumac Vuk Kostić nedavno je doživeo strašan saobraćajni udes iz kojeg je jedva izvukao živu glavu.

Imao je sreće da je uopšte živ, a da ne pričamo o tome što je prošao gotovo bez ikakvih povreda. Osim što se malo ugruvao, ništa drugo mu nije bilo, a auto je posle nesreće bio potpuno zgužvan – ispričao je izvor blizak glumcu, koji navodi i da Kostić u trenutku nesreće nije imao vezan pojas, te da je pravo čudo da je iz nemilog događaja izašao sa samo nekoliko ogrebotina i modrica.

Kostić u trenutku nesreće nije bio vezan, pa je čudo kako je prošao samo sa modricama

Njegov automobil bio je potpuno smrskan, a šteta je procenjena kao totalna. Tih dana je, inače, sve bilo pod ledom zbog velikog minusa – kaže izvor i otkriva da se strašna nesreća dogodila 5. januara, kada je vladao nezapamćeni mraz u Srbiji, a svi kolovozi su bili klizavi. Kostić, inače, u tom periodu često ide u lov.

Tako je i sada, pred Novu godinu, odlučio da ode u planinu i odmori se od svega, ali se na kraju ispostavilo da je taj put mogao da ga košta glave – priča izvor i objašnjava kako su svi oko Vuka bili jako zabrinuti posle nesreće koju je imao i molili ga da se suzdrži od putovanja do proleća. Naročito su ga ubeđivali da ne seda za volan dok su kolovozi klizavi i neočišćeni.

Vuk Kostić, koji igra inspektora Aleksandra Jakovljevića u hit seriji “Ubice mog oca” i zbog koje su ga zavoleli mnogi gledaoci, javnosti je poznat i kao ljubitelj ekstremnih sportova. Od lova i ribolova, skijanja na vodi, pa čak i ronjenja, i to u zimskom periodu.

Njegovi najbliži i prijatelji se, međutim, nadaju da će posle ove nezgode koju je preživeo sada ipak malo povući ručnu kočnicu i razmisliti dobro pre nego što se upusti u neke rizične akcije – završava izvor.

Podsetimo, Vuk Kostić već je jednom uhvaćen u vožnji bez sigurnosnog pojasa. Na snimku iz novembra 2016. vidi se da Vuk koji peva dok vozi, te za potrebe koreografije u jednom trenutku čak pušta ruke sa volana!

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.