Vuk Kostić čudom ostao živ posle teške saobraćajke

Popularni glumac Vuk Kostić nedavno je doživeo strašan saobraćajni udes iz kojeg je jedva izvukao živu glavu.

- Imao je sreće da je uopšte živ, a da ne pričamo o tome što je prošao gotovo bez ikakvih povreda. Osim što se malo ugruvao, ništa drugo mu nije bilo, a auto je posle nesreće bio potpuno zgužvan - ispričao je izvor blizak glumcu, koji navodi i da Kostić u trenutku nesreće nije imao vezan pojas, te da je pravo čudo da je iz nemilog događaja izašao sa samo nekoliko ogrebotina i modrica.

Kostić u trenutku nesreće nije bio vezan, pa je čudo kako je prošao samo sa modricama

- Njegov automobil bio je potpuno smrskan, a šteta je procenjena kao totalna. Tih dana je, inače, sve bilo pod ledom zbog velikog minusa - kaže izvor i otkriva da se strašna nesreća dogodila 5. januara, kada je vladao nezapamćeni mraz u Srbiji, a svi kolovozi su bili klizavi. Kostić, inače, u tom periodu često ide u lov.

- Tako je i sada, pred Novu godinu, odlučio da ode u planinu i odmori se od svega, ali se na kraju ispostavilo da je taj put mogao da ga košta glave - priča izvor i objašnjava kako su svi oko Vuka bili jako zabrinuti posle nesreće koju je imao i molili ga da se suzdrži od putovanja do proleća. Naročito su ga ubeđivali da ne seda za volan dok su kolovozi klizavi i neočišćeni.

Vuk Kostić, koji igra inspektora Aleksandra Jakovljevića u hit seriji "Ubice mog oca" i zbog koje su ga zavoleli mnogi gledaoci, javnosti je poznat i kao ljubitelj ekstremnih sportova. Od lova i ribolova, skijanja na vodi, pa čak i ronjenja, i to u zimskom periodu.

- Njegovi najbliži i prijatelji se, međutim, nadaju da će posle ove nezgode koju je preživeo sada ipak malo povući ručnu kočnicu i razmisliti dobro pre nego što se upusti u neke rizične akcije - završava izvor.

Podsetimo, Vuk Kostić već je jednom uhvaćen u vožnji bez sigurnosnog pojasa. Na snimku iz novembra 2016. vidi se da Vuk koji peva dok vozi, te za potrebe koreografije u jednom trenutku čak pušta ruke sa volana!

Izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.