ANĐELINA DŽOLI PROGOVORILA O RAZVODU: Ovakvu reakciju niko nije očekivao! (VIDEO)

Slavna glumica i rediteljka trenutno se nalazi u Kambodži gde promoviše svoj novi film. U intervjuu za BBC kroz suze je govorila o svom privatnom životu.

- Ne želim mnogo da govorim o tome, osim da kažem da je ovo veoma težak period i da smo mi porodica, zauvek ćemo ostati porodica - rekla je Anđelina i dodala:

- Bilo je veoma teško. Mnogi ljudi nađu se u takvoj situaciji. Moja cela porodica je prošla kroz veoma težak period.

Anđelina je papire za razvod podnela u septembru i tražila je puno starateljstvo nad njihovom decom, zbog čega sa Bredom trenutno vodi bitku na sudu. Zato su njeni komentari o tome da su oni i dalje porodica i da će to zauvek ostati iznenadili javnost.

- Moj fokus je na mojoj deci, na našoj deci. Mi smo porodica i uvek ćemo to biti i tako se ja nosim sa tim. Nadam se da će nas ovo nekako zbližiti i učiniti snažnijim - kazala je ona.

Anđelina se u subotu po prvi put pojavila zvanično u javnosti nakon razvoda. Ona je prisustvovala premijeri svog filma "First They Killed My Father", koji govori o životu u Kambodži tokom režima Pola Pota i Crvenih Kmera. Sa njom su bili i njena deca Medoks (15), Paks (13), Zahara (12), Šajlo (10) i osmogodišnji blizanci Noks i Vivijen.

Glumica je Medoksa usvojila 2002. iz sirotišta u Kambodži, gde je tada snimila film "Tomb Rajder.

Video možete pogledati OVDE!

Izvor: Blic

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.