KONAČNO PRONAŠAO SRODNU DUŠU: Oženio se Zoran Kalezić

Venčanje i slavlje održani su u Podgorici u restoranu njegovog kuma Radenka Radojičića, a mladina kuma bila je Zorica Kovačević, direktorka KBC u Podgorici. Irena, inženjer mašinstva, sa Kalezićem je u skladnoj vezi više od tri godine. Oboje imaju brak iza sebe i po dvoje dece, a sada su odlučili da krunišu ljubav. Venčanju su prisustvovali kumovi i matičar, a gost iznenađenja bio je Zoranov prijatelj i kolega Žuti Serhatlić koji je pevao uz harmoniku i učinio im taj dan posebnim.

- Venčanje je bilo intimno i lepo, bez ikakve pompe. Irena i ja smo dugo zajedno, posle bura u mom životu, naišao sam na toplu, skromnu i tihu ženu. Jedino je ona mogla da me shvati i prihvati ovakvog kakav sam, potrošenog od života. Nisam zahtevan čovek, u njoj sam prepoznao dobru osobu i video privrženost. To je bila kulminacija koja je dovela do venčanja. Žena je srećna kada postane supruga čoveka koga voli - kaže Kalezić.

Supružnici Zoran i Irena žive u Kosovom Lugu, gde je Kalezić rođen.

- Tamo imam kuću koju sam davno sagradio za ljubav mojim roditeljima. Eto, zašto je nekad dobro da poslušate starije. Predivno nam je. Ireni se život u miru i tišini veoma dopada. Zajedno dočekujemo slavuje i ispraćamo laste. Ujutro ustajem pre nje, očistim kamin, popijemo zajedno kafu a zatim je ispratim na posao. Tek sam sada osetio koliko znače sitnice u životu - otkriva pevač.

Izvor: Novosti

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.