KOŠARKAŠ PLANIRA BRAK SA GLUMICOM: Teodosić u vezi sa Jelisavetom Orašanin?!

Veza im je zapala u krizu jer je Jelisaveta često putovala bez Vuka, čak i bez njegovog znanja. Na jednom takvom putovanju u Moskvu pre mesec dana, glumica je na utakmici Crvene zvezde i CSKA bila u društvu slavnog košarkaša Miloša Teodosića.

Nakon toga, njih dvoje su uhvaćeni još nekoliko puta zajedno, a izvor blizak sada već bivšem glumačkom paru tvrdi da je Jelisaveta po povratku iz ruske prestonice otišla kod Vuka i priznala mu da postoji neko drugi u njenom životu.

Jelisaveta i Miloš su mnogo vremena proveli zajedno, a čim je shvatila da gaji emocije prema njemu, ona je doputovala u Beograd i to objasnila Vuku. Njih dvoje su raskinuli bez svađe i loših reči – kaže izvor za “Kurir”.

Upoznali su se u Beogradu preko zajedničkih prijatelja i jedno drugom “legli” na prvu loptu. Imaju dosta toga zajedničkog, vole slične stvari, muziku, filmove – kaže Milošev dobar prijatelj za Srpski telegraf.

Kako kaže, košarkaš bi sa glumicom mogao da provede i ostatak života.

Teodosić je stvarno odlepio za njom. Prijateljima se poverio da je našao ženu svog života i da je prva sa kojom ima velike planove, pa čak i brak – dodaje prijatelj.

Koliko je ovaj par srećan, govori i činjenica da im udaljenost od Beograda do Moskve ne pada teško, s obzirom na to da je Jelisaveta skoro svakog vikenda u ruskoj prestonici.

Jelisaveta je nedavno iz Moskve, gde je bila u društvu Miloša Teodosića, objavila na Instagramu zanimljivu poruku.

Pre nego u svim knjigama na svetu, najbolje priče pronađene su između stranica pasoša! – napisala je glumica.

Ipak, šokantno je to što je Vuk svojevremeno u emisiji “Balkanskom ulicom” izjavio da je veoma ljubomoran i da je zbog toga spreman i na najgore. Glumac je tada rekao da paparaci često umeju da naprave škakljive fotografije i da time izazovu problem.

To je veoma opasno i te slike mogu da pokvare stvari. Može da se desi da sam ja sinoć sedeo s kumom Radojicom i njegovim drugaricama i oni slikaju, pa bude u novinama – rekao je glumac i dodao da bi u obrnutom slučaju on burno reagovao.

Da ona izađe, ja bih je ubio iz pištolja! Mislim, bez obzira na to da li su joj oni drugari. Realno. Sad ja kažem iskreno, najiskrenije – rekao je Vuk sa osmehom.

Izvor: Kurir/Srpski telegraf

Foto: jagodenamagli/Instagram

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.