fbpx

#PorodicneFirme2017 - Velimir Gavrilović: Region je toliko povezan da ne možemo govoriti o konkurentnosti jednog tržišta u odnosu na druge generalno!

Posetioci su mogli da čuju kakvi su to izazovi, problemi, ali i načini kako da se prevaziđu isti tokom pet studija slučaja i tri panel diskusije na kojima su učestvovali stručnjaci iz ove branše kao i uspešni vlasnici porodičnog biznisa.

Konferenciju su otvorili Erik Kosuta, predsednik Konfinindustrije Srbija, udruženja italijanskih industrijalaca u Srbiji, zatim se posetiocima obratio Aleksandar Kemiveš, direktor odeljenja za strateško planiranje, razvoj i analize Privredne komore Srbije i na kraju Robert Čoban, predsednik Color Press Grupe.

Prezenter Case Study - ENERGIA Gas and Power i učesnik panela "Najveći izazovi za porodične firme" bio je Velimir Gavrilović, direktor privrednog društva ENERGIA Gas and Power d.o.o. Beograd, koji nam je na konferenciji rekao:

"Region je toliko povezan da ne možemo govoriti o konkurentnosti jednog tržišta u odnosu na drugo generalno. Može tržište da bude konkuretno u određenom vremenskom periodu tokom godine, u jednom mesecu, u dve nedelje itd. Zato što cena električne energije na svim tržištima Evrope, pa i ovim našim regionalnim, osciluje bukvalno od sata do sata potrošnje...".

Kompletan razgovor poslušajte u videu:

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.