Pol Veler o političarima na novom albumu

LONDON, 28. januara 2010. (Beta) - Na novom albumu britanskog muzičara Pola Velera nalazi se više numera koje se bave britanskom kraljevskom porodicom i političarima, objavio je Nju mjuzikal ekspres.

Na svom sajtu (Paulweller.com), Veler je naslovnu numeru sa albuma "Wake Up The Nation" nazvao "političkom sa malim 'p'" i naveo da se pesma "Find The Torć Burn The Plans" bavi stanjem nacije. "Tematski je u skladu sa naslovnom numerom. Moramo da povratimo našu baštinu i kulturu. Da je povratimo od prokletih političara i establišmenta", naveo je muzičar.

Pesma "7 + 3 Is The Striker's Name", u kojoj gostuje Kevin Šilds iz grupe "Maj Bladi Valentajn", aludira na kraljevsku porodicu. "U tekstu postoji aluzija na kraljevsku porodicu. Taj čitav nevidljivi establišment je još na vlasti, ništa se nije promenilo", objasnio je Veler. Na albumu sa 14 pesama, koji će biti objavljen 12. aprila, gostuje više izvođača, uključujući Velerovog bivšeg kolegu iz benda "Džem" Brusa Fokstona. Dvojica muzičara poslednji put su sarađivala 1982.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.