U TOKU POLICIJSKA POTRAGA: Identifikovan osumnjičeni za napad na Peconija (FOTO/VIDEO)

Policija traga za njim i još dve osobe koje su osumnjičene da su učestvovale u pucnjavi.

Za stolom su sedeli Peconi, Srđan Milovanović vlasnik Kopernikusa, Milo Đurašković, pevačica Tijana Radivojević i još dve devojke, Novica Kocić vlasnik firme Građevinar i Zvezdara teatra, kao i biznismen Željko Rutović, koji je osumnjičen za napad.

Prema izjavama svedoka, Peconi i Žejko su sedeli zajedno, ali na suprotnim stranama stola. U jednom trenutku Rutović je navodno počeo da vređa jednu od devojaka koja je sedela sa njima, a Peconi ga je upozorio da to ne radi.

Rutović je, prema nezvaničnim informacijama, odgovorio da se ne meša, a nekoliko minuta kasnije je izvadio je pištolj iz torbice i pucao na Peconija.

U toku dana Peconi će biti saslušan, a za nekoliko dana će uslediti još jedna operacija krvih sudova.

Rutović je inače vlasnik hotela, lanca gril lokala, a u braku je s nekadašnjom učesnicom Farme i misicom Srbije Mirjanom Božović, sa kojom ima troje dece i od koje je stariji 22 godine.

U mladosti se proslavio u dokumentarnom filmu "Vidimo se u čitulji". Iz prvog braka ima ćerku Apolinariju (28), iz drugog Kristinu (22). Sa Mirjanom se venčao 2013. godine i imaju troje dece.

Ona je pobedila na izboru za mis 2007. godine. Posle isteka jednogodišnjeg mandata posvetila se manekenskoj karijeri, a publika ju je bolje upoznala u rijalitiju "Farma", posle čijeg završetka je srela Željka i s njim ušla u vezu.

Peconi je upucan sinoć oko 22 sata u hotelu "Prag". Na njega je, posle kraće svađe, pucao njegov poznanik koji je tom prilikom u beogradskoh biznismena ispalio pet hitaca koji su ga pogodili u nogu i karlicu.

Odmah je operisan i nalazi se van životne opasnosti.

Rutović se nije često pojavljivao u javnosti.

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.