NIJE ONO ŠTO MISLITE: Seve ponovo snima film!

0

Severina Kojić ponovo snima film!

Ovoga puta hrvatska pevačica glumiće u mjuziklu “Ti si princeza”. Snimanje počinje početkom septembra, a Seve bi uskoro trebalo da potpiše ugovor sa poznatom srpskom produkcijskom kućom.

Severini su ponudili glavnu ulogu u filmu. Jako joj se svideo scenario i bez razmišljanja je pristala. Glumiće sredovečnu pevačicu koja je u mladosti bila velika zvezda, poznata i cenjena. Međutim, vreme je učinilo svoje. Ona se nije našla na estradi, pa je pala u zaborav – kaže za “Informer” čovek koji će raditi na ovom projektu.

On navodi da su se producenti lako dogovorili sa Severinom oko svega.

Bila je zadovoljna uslovima koji su joj ponuđeni. Nije postavljala nikakve specijalne zahteve, samo je zamolila da bude oslobođena snimanja koncerata i porodice. Film će biti rađen u Beogradu, tako da će tokom tog perioda boraviti u kući svog svekra Kebe.

Pevačica će uskoro krenuti i na časove glume kako bi se što bolje pripremila za ulogu. Ona već ima glumačkog iskustva jer je igrala u predstavama “Karolina Riječka”, “Glembajevi”, a uskoro će imati premijeru komada “Naša bila storija”.

Pored Severine, još nekoliko pevača će glumiti u filmu, a Marina Tucaković će pisati pesme za ovaj mjuzikl. Seve će izvesti neke stare hitove, ali će i za njenu junakinju Marina uraditi nove numere. Koreograf iz Londona će raditi sa svim glumcima – završava izvor.

Izvor: Informer

Foto: igorkojic/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.