ČETIRI DANA NISAM USTALA IZ KREVETA: Severina u "Vučku" emotivno govorila o sinu i posvetila mu pesmu "Rođeno moje" (VIDEO)

Regionalna muzička zvezda Severina Vučković ove nedelje ponovo je ostala bez starateljstva nad sinom Aleksandrom kojeg je rodila tokom emotivne veze sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem.

Naime, Vrhovni sud Hrvatske ukinuo je odluku Županijskog suda o zajedničkom starateljstvu popularne pevačice i srpskog "kralja bakra" nad maloletnim sinom, te je starateljstvo nad dečakom dodeljeno ocu.

Popularna pevačica se nakon ove odluke u više navrata, putem društvenih mreža, obraćala javnosti, ukazujući na, kako tvrdi, brojne propuste hrvatskog sudstva. Pored toga, izrazila je i zahvalnost javnosti u celom regionu koja joj je pružila podršku tokom teškog perioda kroz koji ponovo prolazi.

Pevačica se sinoć pojavila na Jahorini, gde je imala ranije zakazan nastup, koji nije želela da otkaže. Poznata Hrvatica je nastup započela čitanjem pisma koje je napisala u avionu, tokom leta do Sarajeva.

- Moja je obaveza bila da se pojavim ovde. Nisam ustala iz kreveta četiri dana. Onda sam ustala, morala da se obučem, našminkam, napravim frizuru i poklonim vam se - započela je Seve i dobila aplauz od publike.

- Pre svega, da se poklonim svim malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snage. Kako mi je lepo predsednik Vrhovnog suda rekao, meni velikoj i moćnoj... Da ovih dana uopšte smognem snage da ustanem iz kreveta i ispratim dete u školu i da svima vama koji mi dajete neizmernu ljubav pokušam lično da se zahvalim. Ne smem biti nepoštena, moram da se zahvalim i svim muškarcima. Posebno mojim kolegama sa scene. Moj inboks na Instagramu je pun. Mnoge od vas dele sa mnom svoja iskustva, ima potresnih koja su me rasplakala i jako puno ih je baš iz BiH koje su žrtve nasilja institucija. Znam i za jedan slučaj iz Hercegovine, majku dve curice da idu ocu zlostavljaču, koji ih je obe silovao - pročitala je Severina i dodala:

- Kažu da moramo da ćutimo i budemo pokorni kada su deca u pitanju. Ja sam ćutala uporno i pokorno, druga strana je pričala, a ja sam čekala i verovala hrvatskom pravnom sistemu, kao što to žene u Bosni veruju. Ćutala sam dok mi nisu prvi put oduzeli dete. Od tada govorim o nepravdama sistema, o organizovanoj otmici dece kad su bogati i moćni očevi u pitanju. I ja neću stati, a nadam se da i vi, sve žene iz BiH nećete stati. Nazvao me je jedan moj prijatelj i rekao: "Severina, psihopate su psihopate, ali imaju jednu vrlinu, a to je da ti se posvete 100 posto". Hvala vam na podršci i samo za kraj: J*bale ih proceduralne greške - poručila je pevačica koja je potom pitala publiku da li žele da nastup započne nekom tužnom ili nekom veselom pesmom.

U nastavku večeri Seve je otpevala i svoj veliki hit "Rođeno moje" koji je posvetila sinu Aleksandru.

Autor: Nadlanu.com
Foto: severina/Instagram

Pogledajte još