Svinjetina bolja od vijagre

BUENOS AJRES - Jedenje svinjetine je jednako korisno za seksualni život kao i tableta vijagre, tvrdi argentinska predsednica Kristina Kirhner, tvrdeći da je tu teoriju "odavno isprobala, i - radi".

Lep komad svinjetine sa žara je puno bolji afrodizijak od male plave tablete, rekla je ona na sastanku argentinskih privrednika, na kojem je, pored ostalog, najavljeno i smanjenje cene svinjskog mesa.

Kirhner je obelodanila da je sa suprugom Nestorom, bivšim predsednikom Argentine, uživala u svinjetini za vreme boravka u njihovoj vikendici u Patagoniji i da su obroci "urodili impresivnim rezultatima" u seksu.

"Bili smo sretni, uzbuđeni i puni energije čitav vikend", istakla je ona i dodala da je ovisnik o svinjetini i da to što priča ne govori da bi impresionirala privrednike ili se hvalila.

Njene tvrdnje podržao je predsednik argentinskog svinjogojskog udruženja Huan Učeli, koji je tvrdi da u Danskoj i Japanu, zemljama s velikom potrošnjom svinjetine, ljudi imaju "mnogo aktivniji seksualni život" nego Argentinci.

S druge strane, Argentina je među vodećim zemljama po potrošnji goveđeg mesa, jer je prosečna potrošnja govedine po stanovniku 70 kilograma godišnje.

(FoNet)
 29. januar 2010.

Pogledajte još