Svinjetina bolja od vijagre

BUENOS AJRES - Jedenje svinjetine je jednako korisno za seksualni život kao i tableta vijagre, tvrdi argentinska predsednica Kristina Kirhner, tvrdeći da je tu teoriju "odavno isprobala, i - radi".

Lep komad svinjetine sa žara je puno bolji afrodizijak od male plave tablete, rekla je ona na sastanku argentinskih privrednika, na kojem je, pored ostalog, najavljeno i smanjenje cene svinjskog mesa.

Kirhner je obelodanila da je sa suprugom Nestorom, bivšim predsednikom Argentine, uživala u svinjetini za vreme boravka u njihovoj vikendici u Patagoniji i da su obroci "urodili impresivnim rezultatima" u seksu.

"Bili smo sretni, uzbuđeni i puni energije čitav vikend", istakla je ona i dodala da je ovisnik o svinjetini i da to što priča ne govori da bi impresionirala privrednike ili se hvalila.

Njene tvrdnje podržao je predsednik argentinskog svinjogojskog udruženja Huan Učeli, koji je tvrdi da u Danskoj i Japanu, zemljama s velikom potrošnjom svinjetine, ljudi imaju "mnogo aktivniji seksualni život" nego Argentinci.

S druge strane, Argentina je među vodećim zemljama po potrošnji goveđeg mesa, jer je prosečna potrošnja govedine po stanovniku 70 kilograma godišnje.

(FoNet)
 29. januar 2010.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.