KUM NAŠ POZNATI FUDBALER: Teo i Jelisaveta pripremaju svadbu, evo ko će zabavljati goste!

- Istina je, ovog leta će biti svadbe. Naravno, srećni smo zbog toga. Molim sve medije za razumevanje privatnosti koju tražimo i na koju imamo pravo. O detaljima svadbe i našim privatnim temama više nećemo pričati, kao što nismo ni do sada. Mislim da je logično i normalno da potvrdim lepu vest, ali dalje od toga nećemo ići - rekao je Teo u intervjuu za Betu.

On nije želeo mnogo da otkriva, jer se tako dogovorio sa Jelisavetom i jer to praktikuje oduvek.

- Video sam i čitao pisanja medija. Svi znaju za moju odluku da ne pričam o privatnom životu, a isto razmišlja i Jelisaveta. Imam razumevanja za interesovanje medija jer smo oboje javne ličnosti. Zato i hoću da sada prekršim sopstveni princip nekomentarisanja privatnog života - rekao je naš košarkaš.

Ipak, sada je otkriveno da je Teo već izabrao kuma. Na njegovom venčanju sa Jelisavetom kumovaće njegov prijatelj fudbaler Marko Pantelić, koji je rado prihvatio njegov poziv.

Pantelić i Teodosić veoma su se zbližili i od tada jedan drugog zovu kume. Kada god im obaveze dozvoljavaju, viđaju se u Beogradu, pa će kumstvo biti kruna njihovog prijateljstva.

Svadbeno veselje Tea i Jelisavete biće organizovano u klubu "Privrednik", a mladenci će se truditi da što više sačuvaju privatnost, iako su svesni da će njihovo venčanje privući veliku pažnju javnosti.

A kako "Blic" saznaje, na svadbi će, između ostalih, pevati Bane Mojićević i "Tropiko bend". Ovih dana svadbeno veselje se uveliko sprema. Venčanje je zakazano za 25. juni, a glumica i košarkaš vode računa o svakom detalju kako bi sve bilo onako kako žele i kako su se dogovorili. Teodosić ne žali novac da svojoj dragoj udovolji, a glumica ovih dana bira haljinu koju će obući na svoj najradosniji dan.

- Jelisavetina kuma će biti njena drugarica iz školskih dana Dijana. Glumica je iznajmila agenciju koja će dekorisati restoran, a njena želja je da sve bude u beloj boji i sa mnogo cvetnih aranžmana. Pozvano je oko 200 gostiju, među kojima su uglavnom mladi - kaže za "Blic" izvor blizak paru.

Jelisaveta i Teo će odmah posle venčanja otići na svadbeno putovanje.

Izvor: pink.rs, blic.rs

Pogledajte još