NEBOJŠA ODUŠEVIO SVOJU DEVOJKU: Prosidba tokom leta iznad Kraljeva

Nebojša je odlučio da od panoramskog leta iznad Kraljeva, napravi pravo iznenađenje svojoj budućoj supruzi i tako njihovu trogodišnju vezu krunišu brakom. Njih dvoje su zakazali let sportskim avionom iznad Kraljeva, a prijatelji su na zemlji pripremili iznenađenje i poruku Tamari da se uda za Nebojšu.

Dok su leteli iznad grada, poznanici su na pisti Sportskog aerodroma u Kraljevu razvukli natpis na kojem je bila ispisana poruka: Tamara volim te, udaj se za mene. U trenutku kada su preletali avionom iznad ove poruke, dimni signali u različitim bojama okruženi oko platna sa porukom, signalizirali su pilotu da preleti iznad, i u tom trenutku Tamara je ugledala šta je bilo napisano.

Tada joj je Nebojša poklonio prsten i zaprosio je. "Osećala sam se u trenutku zbunjeno, a onda prijatno iznenađeno i srećno, i verovatno ću danima o ovome misliti. Prelepo mi je i divno se osećam", rekla je Tamara za Tanjug, kada je izašla iz aviona.

A na pisti su ih dočekale baklje i flaše šampanjca kako bi svi nazdravili budućem braku. "Posle dva meseca razmišljanja kako da zaprosim Tamaru, a da to ne bude nešto obično, sa prijateljima sam se dogovorio da to učinimo na ovaj način. Sve je ispalo prelepo i presrećni smo", ispričao je Nebojša.

Izvor: Tanjug

Pogledajte još