TRI PUTA NEDELJNO: Air Serbia od 15. maja uvodi letove Beograd-Kairo

Povodom direktnih letova koje "Air Serbia" od 15. maja uspostavlja između Beograda i Kaira, ambasador Egipta u Srbiji, Basel Salah, organizovao je prijem u svojoj rezidenciji.

Do glavnog grada Egipta, srpska nacionalna avio-kompanija će leteti tri puta nedeljno, svakog ponedeljka, srede i petka, dok će se letovi iz Kaira do srpske prestonice realizovati utorkom, četvrtkom i subotom.

- Kultura i istorija Egipta privlače veliku pažnju turista širom sveta, a specifična klima učinila je zemlju faraona atraktivnom tokom čitave godine. Prateći potrebe putnika u Srbiji, ali i u širem regionu Balkana, odlučili smo da uvedemo redovnu direktnu liniju između Beograda i Kaira. Letove do glavnog grada Egipta naša kompanija je obavljala od leta 2019. godine i drago nam je što ćemo sada biti u prilici da ponovo spojimo dve prijateljske zemlje - izjavio je Boško Rupić, direktor komercijale i strategije "Air Serbia".

Na ovoj ruti leteće avioni tipa erbas A319. Avio-karte su već u prodaji, po ceni počev od 183 EUR po smeru u ekonomskoj klasi, sa uključenim svim pripadajućim taksama.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Goran Zlatković

Pogledajte još