Ivan Ljuba u ulozi manekena

Na reviji mlade kreatorke Tanje Petrović, u okviru dana "Rimel Fashion Selection", pistom su prošetali ko pravi manekeni, bivši ukućani popularnog "Velikog brata"

Kako se sve revije u poslednje vreme održavaju na neobičnim mestima, ni ova nije zaostajala za njima. Kao što se to organizuje u velikim svetskim metropolama, Nebojša Grnčarski sa svojim timom je napravio reviju u belom šatoru smeštenom na krov beton hale. Slučajni prolaznici su, verovatno, mislili da neko kampuje, ali iza krovne ograde sve je delovalo donekle glamurozno. 

Bela stazica posuta kamenčićima vodi nas do krova. Put nam osvetljavaju baklje i bele sveće. U šatoru stolice presvučene belim platnom. I noć je bila bela, osim ponekog reflektora koji je "šarao" pristaništem. Revija koju smo svi očekivali, što zbog modela, što zbog neobičnih manekena koji su najavljeni, počela je nešto pred ponoć. Otvorili su je držeći se za ruke, zaljubljeni golupčići - Marko Miljković i Ena Popov. Za njima su izašli Đankarlo i Daliborka, pa pobednik serijala Ivan Ljuba i Nišlijka Maja. Da izazivaju simpatije publike i pažnju gde god da se pojave, pokazalo se i reakcijom prisutnih koji su ih počastili gromkim aplauzom, ponekim vrištanjem i zvižducima. 

Daca je ispunila svoju životnu želju, da se pojavi u ulozi manekenke. Hodala je što sporije da se zadrži što duže, pa je Đankarlo u jednom trenutku uhvatio pod ruku i poterao sa piste. Ivan se dobro držao - odelo u retro fazonu mu je odlično pristajalo, smejao se, što nam je govorilo da nema tremu. Bitno je da je su oni bili presrećni a publika prezadovoljna. 

Tekst: Jelena Antonijević
Foto: Marko Risović

Pogledajte još