POSLAO NEOČEKIVANU PORUKU BEOGRAĐANIMA: Oliver Dragojević posle 25 godina progovorio za srpske medije! (VIDEO)

Na pitanje hoće li se između Moskve i Tokija naći neko vreme za Beograd, Oliver se nasmejao.

- Neće, neće. To smo završili. Zapravo, tu temu smo završili… Zvali su me puno puta i svaki put sam rekao ne, ja sam mislio da je ta tema završena - rekao je Oliver u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

Na pitanje da li postoji nešto što bi promenilo njegovo mišljenje, Oliver je odmahnuo glavom. Na konstataciju da je najslušaniji, da i novi klinci odrastaju i zaljubljuju se uz njegove pesme, Oliver nije imao mnogo reči.

- Super. Ne. Ako budem objašnjavao, trajaće dugo… - bilo je sve što je rekao. Na kraju razgovora Beograđanima je poručio da dođu na njegov koncert.

- Gde god misle da im nije daleko, neka dođu na koncert. Želim im zdravlje, sreću - rekao je Oliver, a na pitanje čega se seća iz Beograda rekao je:

- Bilo je dobrih ljudi tamo.

Izvor: Kurir.rs

Pogledajte još
7 komentara
 1. esma says

  neprolazan Oliver.

 2. Zeljko Gutovic says

  Svaka mu cast na umjetnickim kvalitetima, ali takav kakav je zacauren u proslosti i zatrovan svojim nacionalizmom i nije nam potreban.

  1. Delija iz Valjeva says

   E sad ka bi mene neko pitao,jel ti za sto je umro oliver dragojevic,ja bi odgovorio“Nije,nije,zapravo tu smo temu zavrsili“!!!!!

  2. Zagy Zagyiz says

   Nije u pitanju nikakva začahurenost u prošlosti ni zatrovanost nacionalizmom. On je jednom, nakon početka rata, obećao da više nikad neće nastupati u Srbiji. Mislim da je čak i zažalio zbog te izjave ali zbog toga šta je (kako mi u Dalmaciji kažemo) „čovik od riči“, nikad nije pogazio svoje obećanje.

 3. Bugi Saban says

  Vidi de da ima Srpske koremr. Srbin samo Srbina moze ovoliko mrzeti

 4. Nebitan says

  Laka mu zemlja. Svako ima pravo da misli sto hoce, i da voli ili ne voli koga hoce, i nisu mi takvi kao on problem vec nasi, koji se uprkos svemu uvlace u guzice onih koji nas preziru.

  1. radisa says

   sto posto si u pravu

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.