POSLAO NEOČEKIVANU PORUKU BEOGRAĐANIMA: Oliver Dragojević posle 25 godina progovorio za srpske medije! (VIDEO)

3

Oliver Dragojević je posle toliko godina dao intervju za srpske medije. Hrvatski pevač je sa voditeljkom Tanjom Peternek Aleksić popričao je u Splitu nakon više od 25 godina. Tanja je sa Dragojevićem proćaskala na kafi u Splitu.

Na pitanje hoće li se između Moskve i Tokija naći neko vreme za Beograd, Oliver se nasmejao.

Neće, neće. To smo završili. Zapravo, tu temu smo završili… Zvali su me puno puta i svaki put sam rekao ne, ja sam mislio da je ta tema završena – rekao je Oliver u emisiji “TV lica kao sav normalan svet”.

Na pitanje da li postoji nešto što bi promenilo njegovo mišljenje, Oliver je odmahnuo glavom. Na konstataciju da je najslušaniji, da i novi klinci odrastaju i zaljubljuju se uz njegove pesme, Oliver nije imao mnogo reči.

Super. Ne. Ako budem objašnjavao, trajaće dugo… – bilo je sve što je rekao. Na kraju razgovora Beograđanima je poručio da dođu na njegov koncert.

Gde god misle da im nije daleko, neka dođu na koncert. Želim im zdravlje, sreću – rekao je Oliver, a na pitanje čega se seća iz Beograda rekao je:

Bilo je dobrih ljudi tamo.

Izvor: Kurir.rs

Foto: RTS - PrintScreen/YouTube

3 komentara

  1. esma says

    neprolazan Oliver.

  2. Zeljko Gutovic says

    Svaka mu cast na umjetnickim kvalitetima, ali takav kakav je zacauren u proslosti i zatrovan svojim nacionalizmom i nije nam potreban.

  3. Bugi Saban says

    Vidi de da ima Srpske koremr. Srbin samo Srbina moze ovoliko mrzeti

Ostavite komentar

Your email address will not be published.