Život po Moskriju: Film o legendarnom hiphoperu

0

Život po Moskriju je crna komedija u kojoj se legendarni i kontroverzni, ali nažalost pokojni, hiphoper, osnivač rep grupe Prti Bee Gee – Davor Bobić Moskri, iznenada vraća na ovaj svet među žive.

Dozvoljeno mu je da se vrati u obliku desetogodišnjeg deteta, jer je samo tada bio čist, neiskvaren i nije se drogirao. Njegov cilj je da osvoji kartu za raj, pa se shodno tome ponaša kao anđeo. Takođe mu je cilj da prikaže svojim sledbenicima iz andergraunda, među kojima su dileri, šaneri, šmekeri, reperi, zatim bajkeri, skejteri i naravno klaberi, kuda vodi moto “UDRI GUDRU NA VESELJE”. A da li mu je to prava namera ili postoji nešto skriveno iza toga, saznaćete ako pogledate film.

Uloge su poverene Petru Strugaru (Jesen samuraja), Vladimiru Vučkoviću (Sinđelići), Anđeli Jovanović (Vojna akademija), Darku Iviću (Pored mene) i osmogodišnjem Andriji Boškoviću, kome je dodeljena uloga “malog” Moskrija. Goran Nikolić je i saradnik na scenariju, koji je delo Lane Radošević i Marka Markovića. Direktor fotografije je Luka Trajković, a za produkciju su zadužene Anđela Zebić i Lana Radošević, dok je supervizor produkcije njihov profesor, Milan Todorović.

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.