LEKARI ZABRINUTI! Žene stavljaju kapsule u vaginu da bi doživele šareni orgazam

Kada je u pitanju seks, muškarci i žene su često spremni da isprobaju nove stvari koje bi mogle da rasplamsaju strasti među njima.

Iako postoji veliki broj seksualnih pomagala na tržištu koji su sigurni za upotrebu, u poslednje vreme sve veći broj žena odlučuje se za neproverene kapsule koje obećavaju zabavno iskustvo.

Reč je o "passion dust intimacy" kapsulama koje u sebi sadrže šljokice u bojama koje proizvodi kompanija Pretty Woman.

One su veoma brzo postale veoma popularne među mladima, što ne čudi jer obećavaju postizanje šarenog orgazma.

Kapsule treba da se umetnu u vaginu, tokom ili pre seksualnog odnosa, a proizvođač je na svojoj prodajnoj stranici napisao dodatno objašnjenje:

- Njihova je jedina svrha da vašu vaginalnu tečnost dodatno začine kako bi vaše iskustvo vođenja ljubavi bilo puno prijatnije i zabavnije, ne samo za vašeg partnera nego i za vas. Prirodna je reakcija vašeg tela da izbaci prašinu strasti. Dakle, što se više uzbudite pre će se kapsula razgraditi i ispustiti prašinu strasti i stvoriti šljokičasti orgazam.

Zbog sve veće popularnosti ovih kapsula, lekari su izrazili ozbiljnu zabrinutost.

Doktorka Džen Gunter na svom blogu izrazila je mišljenje povodom ovog brzorastućeg trenda.

- Samo zato što je nešto sigurno za vaše usne ne znači da je sigurno i za vašu vaginu. Postoji mogućnost da kapsule oštete dobre bakterije koje žive u vašoj vagini, zbog čega može doći do različitih upala ili polno prenosivih bolesti - naglasila je ona u svom tekstu.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još