LEKARI ZABRINUTI! Žene stavljaju kapsule u vaginu da bi doživele šareni orgazam

Kada je u pitanju seks, muškarci i žene su često spremni da isprobaju nove stvari koje bi mogle da rasplamsaju strasti među njima.

Iako postoji veliki broj seksualnih pomagala na tržištu koji su sigurni za upotrebu, u poslednje vreme sve veći broj žena odlučuje se za neproverene kapsule koje obećavaju zabavno iskustvo.

Reč je o “passion dust intimacy” kapsulama koje u sebi sadrže šljokice u bojama koje proizvodi kompanija Pretty Woman.

One su veoma brzo postale veoma popularne među mladima, što ne čudi jer obećavaju postizanje šarenog orgazma.

Kapsule treba da se umetnu u vaginu, tokom ili pre seksualnog odnosa, a proizvođač je na svojoj prodajnoj stranici napisao dodatno objašnjenje:

Njihova je jedina svrha da vašu vaginalnu tečnost dodatno začine kako bi vaše iskustvo vođenja ljubavi bilo puno prijatnije i zabavnije, ne samo za vašeg partnera nego i za vas. Prirodna je reakcija vašeg tela da izbaci prašinu strasti. Dakle, što se više uzbudite pre će se kapsula razgraditi i ispustiti prašinu strasti i stvoriti šljokičasti orgazam.

Zbog sve veće popularnosti ovih kapsula, lekari su izrazili ozbiljnu zabrinutost.

Doktorka Džen Gunter na svom blogu izrazila je mišljenje povodom ovog brzorastućeg trenda.

Samo zato što je nešto sigurno za vaše usne ne znači da je sigurno i za vašu vaginu. Postoji mogućnost da kapsule oštete dobre bakterije koje žive u vašoj vagini, zbog čega može doći do različitih upala ili polno prenosivih bolesti – naglasila je ona u svom tekstu.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.