IMA SE, MOŽE SE: Ana i Nikola merkali stan u Istanbulu!

Ovo je jedna od retkih prilika da su njih dvoje uspeli da izdvoje nekoliko dana jedno za drugo, s obzirom na to da se zbog poslovnih obaveza ne viđaju onoliko koliko bi oboje želeli.

Ana i Nikola su ćerkice ostavili u Beogradu kod bake, te su na ovaj način osvežili svoj brak i opustili se kao nekada na početku zabavljanja.

Poznati par merkao je nekoliko stanova u Istanbulu, ali odluka o kupovini još nije doneta.

- Ana ima odličnu saradnju sa Ambasadom Turske i već je snimila nekoliko spotova u Alanji, Beleku i Antaliji. Ona je oduševljena njihovom zemljom, kulturom i ljudima, te već nekoliko meseci razmišlja o tome da bi bilo lepo da kupi manji stan u Turskoj. Nikoli se dopala njena ideja, te su rešili da otputuju u Istanbul kako bi i tamo pogledali nekoliko stanova pre nego što se odluče gde bi jednog dana mogli da uživaju. Najvažnije im je da je nekretnina na dobroj lokaciji, te da je stan prostran i udoban - otkriva izvor blizak poznatom paru i dodaje:

- Njih dvoje su boravili nekoliko dana u Istanbulu, gde su tokom dana uživali u razgledanju grada, dok su u večernjim satima obilazili najbolje turske restorane. Ovo je bila retka prilika da jedno drugom mogu maksimalno da se posvete, jer su u poslednje vreme često odvojeni zbog velikog broja obaveza koje imaju. Dok Nikolu očekuju obaveze u vezi sa kampom vodenih sportova koji organizuje u Vrnjačkoj Banji, Ana sve češće ima nastupe, te će se sada još ređe viđati - otkriva izvor.

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on

Iako su davno stavili tačku na to da mešaju privatni i poslovni odnos, te ih u javnosti nikada ne viđamo zajedno, Ana i Nikola rešili su da prekrše ovo obećanje, pa je poznati vaterpolista na svom Instagram profilu objavio selfije sa suprugom iz Turske. Fanovi su bili oduševljeni i uputili im samo komplimente.

Nikola Rađen nedavno je potpisao ugovor sa vaterpolo klubom iz Rusije, i to na tri godine, tako da će uskoro napustiti rumunsku "Oradeu". Kako je izjavio, Ana se neće seliti sa ćerkicama kod njega, već će živeti na relaciji Rusija-Srbija, što njima ne predstavlja problem.

Izvor: Alo!
Foto: Foto: nikola_radjen/Instagram

Pogledajte još