PRIJATELJI OTKRIVAJU: Ana stigla u porodilište, Rasta zabrinut!

Pevačica je provela je noć u porodilištu zbog poslednje kontrole uoči porođaja, a otkriveno je i kako će sam taj čin izgledati.

Ana bi trebalo da se porodi u petak, a zakazan joj je carski rez.

Ono što je zanimljivo tokom njenog boravka u bolnici je da je Anu u Frontu čuvalo nekoliko članova privatnog obezbeđenja koje je imalo izričita naređena da nijedan novinar i fotoreporter ne smeju da priđu porodilištu.

Obezbeđenje je pod neverovatnim okolnostima, kroz garažu bolnice, Anu odvezlo kući. Navodno, Rasta je zahtevao da Ana ne sme da se slika jer u poodmakloj trudnoći izgleda neprepoznatljivo.

- Plaše se da bi slike nje u poodmakloj trudnoći mogle da naštete njenom imidžu fatalne žene. Ana će se poroditi na carski rez, verovatno prekosutra i nekoliko dana će biti zadržana u bolnici - otkriva izvor dobro upućen u trudničke dane pevačice.

- Lekari žele da konstantno nadgledaju Anu zbog povišenog šećera u krvi. Ona je dobro i uzbuđena je zbog porođaja. Ne zna se kad će do toga doći. Ušla je u deveti mesec, može se poroditi danas, a može i u narednih nekoliko dana. Svi smo srećni i iščekujemo, a Rasta je jedini koji brine. Ali to je valjda normalno - rekao je za "Svet" jedan od Aninih najboljih prijatelja koji ju je obišao u porodilištu.

Izvor: Alo!/Kurir
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još