Danas takmičenje u Twisteru, zumba sa Mimom i Sound Brothers na Štrand Summer Festu!

Juče su se na Štrand Summer Festu naši najmlađi takmičili u pravljenju dvoraca od peska, a kao najkreativniji po oceni žirija bio je dvorac koji su napavili Ivan i Marija Kalanj iz Novog Sada i osvojili putovanje na Kopaonik za celu porodicu.

Štrand-1Štrand-2Štrand-3Štrand-4Štrand-7Štrand-8Štrand-9Štrand-10Štrand-11Štrand-12Štrand-13Štrand-14Štrand-15Štrand-16Štrand-17Štrand-18Štrand-19Štrand-20Štrand-21Štrand-22Štrand-23Štrand-24Štrand-25Štrand-26Štrand-27Štrand-28Štrand-29

Od 16:30 do 17:30h, u saradnji sa MUP-om Republike Srbije, policijskom upravom Novi Sad, policijski službenici doveli su na plato ispod Mosta slobode policijske pse, automobile i motore koje koriste u svojoj službi.

Štrand-10Štrand-11Štrand-12Štrand-13Štrand-40Štrand-41Štrand-42

Klinci i klinceze, kao i njihovi roditelji, učestvovali su u besplatnoj radionici plesa  koju smo organizovali sa plesnim klubom “Ritmo Latino“. Oni su vežbali korake Sambe, džaiva i Cha, cha, cha.

Štrand-31Štrand-36Štrand-37

Kao i prethodnih nedelja, i ovog petka smo đuskali kao u stara dobra vremena. Hitovi uz koje nekada zabavljalo, plesalo, upoznavalo i zaljubljivalo nizali su se jedan za drugim.

Štrand-52Štrand-53Štrand-54Štrand-57Štrand-58Štrand-59Štrand-60Štrand-63Štrand-64Štrand-65Štrand-66

Štrand-68

Danas od 14 do 15h  Atelje u okviru Štrand Summer Festa organizuje takmičenje u igri Twister! Ova igra se igra tako što se ruke i stopala postavljaju na polja različitih boja, a osoba koja poslednja ostane je pobednik. Takmičari će biti podeljeni u grupe od 4 učesnika, a pobednici iz pojedinačnih grupa takmičiće se među sobom. U zavisnosti od broja učesnika biće organizovane kvalifikacije, polufinale i finale, a pobednik će kao nagradu dobiti igru Twister!

U 18h, i ove subote, vežbamo zumbu sa Mimom, a odmah potom, od 19 do 21h posetioci će moći da uživaju u sjajnoj muzici koju će puštati Sound Brothers.

Svi sadržaji su besplatni, dovoljno je da nam se pridružite.

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, besplatni treninzi priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017 , a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.