PLAŠI SE DA NE PROGOVORI? Lukas ponudio Sonji 100.000 evra da ne uđe u rijaliti!

Pripreme za rijaliti koji će pomeriti granice kada je šou program ovog tipa u pitanju uveliko su u toku. Polako se otkrivaju učesnici "Zadruge" koja će početi sa emitovanjem 6. septembra na Televiziji Pink, a nove detalje u vezi sa rijalitijem saznajemo svakoga dana.

Jedna od potencijalnih učesnika jeste i Sonja Vuksanović, bivša supruga Ace Lukasa. Kako se mnogi raduju i nestrpljivi su da čuju i njenu stranu priče i bolje je upoznaju, sasvim sigurno da će biti pun pogodak ukoliko ona postane deo ovog projekta.

Ipak, izgleda da se ta ideja nimalo ne dopada Lukasu koji je svojoj bivšoj supruzi ponudio 100.000 evra samo da ne uđe u rijaliti.

- Lukas nikako ne želi da Sonja uđe u rijaliti jer bi mogla otkrije mnogo toga što javnost nije znala o njihovom životu, kao i o njemu samom. Zato joj je ponudio čak 100.000 evra samo da ne uđe, a znajući da je novac jedan od glavnih razloga za njeno eventualno učešće, on se nada da će uspeti da je odgovori od svega toga - rekao je izvor blizak bivšim supružnicima.

Kako će se situacija dalje odvijati i da li će Lukasova bivša imati svojih pet minuta na ružičastoj televiziji, ostaje da vidimo.

Izvor: Hit Informer/Pink.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još