PREPORUKA ZA DANAS: Gordan Kičić - serija, film, muzički album, piće, knjiga

Osim glume, gaji i ljubav prema muzici, što je pokazao još kao dete kada je samostalno naučio da svira gitaru. Oženjen je i ima dve ćerkice. Ovog šarmantnog glumca pamtimo iz mnogih filmova kao što su: "Kad porastem biću kengur", "Nebeska udica", "Mala noćna muzika", "Potera za srećkom", "Turneja", "Ona voli Zvezdu", "Ustanička ulica" i mnogi drugi. Mnogi će se setiti beogradskog zavodnika još iz serije "Lisice", a potom i nekih novijih serija među kojima su: "Sva ta ravnica", "Jaodići", "Ono kao ljubav", u kojima smo imali prilike da vidimo Gordana. Osim filmova i serija, naš poznati glumac imao je uloge i u dosta predstava: "Nirvana", "Kosa", "Izdaja", "Neke devojke", "Ljubavno pismo", "Beogradska triologija", "Buba", "Amadeus". Uskoro će nam se ukazati prilika da ga pogledamo u još jednom serijskom ostvarenju, a do tada Gordan preporučuje svojih pet preporuka za vas!

Foto: Promo

SERIJA "OZARK"

Ovde je reč o trileru, jednoj jako dobroj seriji koju obožavam da gledam, pa je prema tome svima preporučujem. Međutim, ne mogu a da ne preporučim i domaću seriju, ovog puta je to "Senke nad Balkanom", u režiji Dragana Bjelogrlića, koja će početi da se emituje ove jeseni.

www.netflix.com

Foto: Promo

FILM "THE DINNER"

Jedna zanimljiva porodična drama, sa sjajnim glumcima u ulozi. Ričard Gir, Stiv Kugan, zaista dobar film koji vam preporučujem, ako ga niste pogledali!

www.imdb.com

A post shared by The Killers (@thekillers) on

MUZIČKI ALBUM

"The Killers" izbacuju novi album "Wonderful Wonderful" u septembru ove godine, i bez obzira na to što još uvek nije izašao, znam da će sigurno biti jako dobar te je on unapred moja topla preporuka svim ljubiteljima dobre i kvalitetne muzike!

www.thekillersmusic.com

Foto: Promo

PIĆE

Kako je jedna od navedenih preporuka bila vino, a ja ga ne pijem, preporučiću crni Johnnie Walker. Pravi izbor!

www.johnniewalker.com

Foto: Promo

KNJIGA "ARZAMAS" - IVANA CICI DIMIĆ

Dobitnica Ninove nagrade, moja prijateljica. Sjajno delo, drama, stvarno, magično. O ljubavi nasuprot smrti. Moja preporuka svima!

www.laguna.rs

Autor: Nina Dotlić

Pogledajte još