Omiljena seks poza otkriva važan deo vaše ličnosti!

Misionarska

Ovo je klasik nad klasicima, i vole ga žene koje veruju u romantiku.

- Ovo je najintimnija poza jer se u toku seksa gledate u oči. Uz to, žene je vole jer je udobna i zato što ne moraju da brinu o tome kako im telo izgleda pred partnerom. Tu pozu vole i submisivne žene jer muškarac preuzima inicijativu - kaže dr Rejčel Nidl, seks terapeut.

Kaubojka

Ovu pozu vole, objašnjavaju stručnjaci, žene koje vole da sve konce drže u svojim rukama. U ovoj pozi većina žena najlakše doživi vaginalni orgazam zato što potpuno vladaju situacijom, intenzitetom i dubinom odnosa. Ovu pozu biraju žene koje znaju šta žele i ne plaše se da to i kažu.

Dogi

I ovu, kao i misionarsku pozu, vole submisivne žene koje radije prepuštaju kontrolu partneru. Međutim, one ne vole romantiku, već sirove strasti bez emocija kojima će se prepustiti.

Obrnuta kaubojka

Žena koja se leđima okrene partneru u ovoj pozi otkriva da joj je stalo prvenstveno do njenog užitka i da nema kočnice zbog načina na koji će da dođe do njega.

Poza 69

Ova žena ne uživa toliko u samoj penetraciji, koliko u oralnom seksu, i zato će uvek insistirati na toj pozi.

Kašika

Ovo je još jedna poza za romantične, jer je seks u njoj nežan i pun bliskosti. Žene koje vole ovu pozu su slične onima koje preferiraju misionarsku.

Stojeći

Ovim ženama konvencionalne poze brzo dosade, čak i kada postignu orgazam, i uvek su u potrazi za nečim novim što će ih uzbuditi.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.