LUKAS U OTVORENOM PISMU IZVREĐAO SONJU: Prijateljice noći, sram te bilo! Ne možeš mi više para uzeti!

Mediji bruje o tome da je pevač naneo teže telesne povrede svojoj bivšoj supruzi. Kako u svakoj priči postoje dve strane medalje, tako je i sa ovom.

On je na društvenim mrežama objavio otvoreno pismo gde je izlio sve svoje emocije povodom ovog nemilog događaja.

- Od gov*eta sam hteo da napravim pitu! Ali sam preterao! Napravio sam monstruma! Prodavačice jeftine robe ne možeš mi više para uzeti, i ovo je mnogo za tvoj kapacitet! Možeš da me nameštaš do mile volje! Pokaži nam te povrede, sramoto jedna, majko našeg deteta, pipnuo te nisam! Sramota me je bilo zbog jadnog deteta sve ove godine da kažem kakav si ti monstrum! Ali, sada je dosta! Sada će svi znati ko je "Sonja Vu"! Pokondirena tikva, loš pokušaj Adrijane Lime! Od Adrijane Lime imaš samo lim umesto mozga. Sramoto! Počinje borba za Viktoriju! Javno ti saopštavam da ću se truditi svim silama da ti uzmem dete, a ti dobro znaš koliko razloga za to ima! Prijateljice noći! Mene si našla da nameštaš? Sram te bilo! Sada se dobro drži, jer sve što ću o tebi izneti, a ti znaš šta je, neće biti nimalo prijatno! Fuj - poručio je Aca bivšoj ženi u sovm stilu.

Takođe, Lukas je najavio i da će u utorak organizovati konferenciju za novinare na kojoj će izneti detalje nemilog susreta koji je eskalirao u fizički sukob bivših supružnika.

Autor: nadlanu.com/V.A.
Foto: aleksandar_vuksanovic_official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.