Krasić o najdražim utakmicama i golovima

BEOGRAD, 23. februara 2010. (Beta) - Fudbaler reprezentacije Srbije i moskovskog CSKA Miloš Krasić ocenio je da su mu najvažnije utakmice u dosadašnjoj karijeri bile one sa Sportingom u finalu Kupa UEFA i sa Rumunijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo ove godine.

Krasić je odgovarajući na pitanja posetioca sajta Evropske fudbalske unije (UEFA) kazao i da su mu najdraži golovi bili oni u duelu sa Volfsburgom u Ligi šampiona ove sezone i na susretu sa Austrijom u Beču 2008. godine. "Osvajanje Kupa UEFA 2005. godine kada smo pobedili Sporting. Igrao sam poslednjih 25 minuta i bilo je sjajno. Istakao bih i pobedu Srbije nad Rumunijom čime smo obezbedili učešće na Mundijalu. I to je bio veliki trenutak za mene", glasio je Krasićev odgovor na pitanje koji mu je meč bio najbitniji u karijeri.

Posetioce je zanimalo i koji su Krasićevi omiljeni golovi. "U Ligi šampiona bio je to drugi gol koji smo postigli protiv Volfsburga u pobedi od 2:1. Bio je to prelep gol. U konkurenciji reprezentativnih golova to je bio prvi u susretu sa Austrijom kad smo ih pobedili u Beču", naveo je 25-godišnji fudbaler CSKA. Ukupno je Krasić ove sezone postigao četiri gola u Ligi šampiona, pa je samo Kristijano Ronaldo iz Real Madrida efikasniji.

"Veoma sam ponosan što igram na takvom nivou i daću sve od sebe da budem još bolji. Hvala i saigračima. Zbog njih i mogu da igram ovako dobro", kazao je Krasić čiji će tim u osmini finala Lige šampiona igrati sa Seviljom.

Pogledajte još